Productie chemische reiniging

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zoeterwoude
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag met metaal en heb jij geen probleem met hogere temperaturen? Wil jij je ontwikkelen tot een volleerd medewerker? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als productiemedewerker chemische reiniging bij dit poedercoating bedrijf ben je verantwoordelijk voor het chemisch reinigen van metaal producten door deze met een bovenloopkraan onder te dompelen in verschillende zuur baden. De instelling binnen dit bedrijf is er één van aanpakken. Door de vele verschillende werkzaamheden wordt er veel van je gevraagd en ben je breed inzetbaar.

De afdelingen waar je kan worden ingezet zijn de poedercoat afdeling waar de gereinigde producten onder spanning worden gezet en gecoat en vervolgens in de oven worden gebakken. Een andere afdeling waar je kan worden ingezet is de straal afdeling. Hier worden producten door middel van zand of metaaldelen gestraald en ontdaan van roest en vuil.

Als productiemedewerker ga je de eerste maanden veel kneepjes van het vak leren, ben je al wat langer in dienst en krijg je een contract aangeboden dan kan je je hier specialiseren naar poedercoater of straler.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie;
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €2500;
  • Na een korte inleen periode krijg je een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
  • De mogelijkheid je te ontwikkelen tot straler of coater middels interne en externe opleidingen;
  • De werktijden zijn van 07:15 tot 16:00. Met hoge temperaturen kunnen deze tijden afwijken.

Wat wij vragen

Voor de functie is het belangrijk dat je van fysiek werk houd. Je werkt met zware materialen en grote machines waarbij de temperaturen rond de ovens kunnen oplopen. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en in de buurt van Alphen aan den Rijn woont.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een platte organisatie zonder managementlagen. Medewerkers worden direct betrokken bij besluiten wat een prettige werksfeer oplevert. Er werken 30 enthousiaste medewerker waarvan vele al geruime tijd in dienst.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het verduurzamen van metalen als (verzinkt) staal, aluminium, rvs, etc.

Door de omvang van de organisatie zijn er veel doorgroei en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent