Monteur Traplift (ZH)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wij zoeken een enthousiaste, allround monteur!

Over de functie

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften. Hiervoor volg je een opleiding van een week op het hoofdkantoor van onze klant (uiteraard dragen wij zorg voor verblijf in een hotel!). Slaag je voor deze opleiding dan krijg je de beschikking over een auto van de zaak  en word je ingezet als monteur van de liften in de regio. Je bent een technicus in hart en nieren en bent geschikt om zelfstandig op pad te gaan. Vanuit huis ga jij te werk, waarbij alle uren, ook de reisuren, behoren tot je gewerkte uren. Reisuren = werkuren!

De eerste 3 weken krijg je een inwerktraject voordat je zelfstandig op pad gaat. Als service monteur plaats je trapliften, draagt zorg over het onderhoud hiervan en geef je klanten uitleg over de werking van de lift. Het plaatsen van een lift duurt 3 tot 5 uur, waarna je de resterende tijd onderhoud bij een andere klant uit zal voeren. 

Het is een fulltime, dagdienst functie. Daarnaast ben je bereid eens in de 6 dagen een storingsdienst op je te nemen. Elke regio heeft een groepsapp, dus mocht er nood aan de man zijn, kan er altijd hulp in worden geschakeld.

Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf, je ontmoet leuke mensen die dit ook nodig hebben, verwacht dus een hoop voldoening uit je werk te halen. De functie is van aard zeer all-round. Je bent technische dienst, onderhoudsmonteur, servicemonteur, productiemedewerker, montagemedewerker in één..

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken komt!

Wat wij bieden

Startsalaris tussen de €2200 - €2500 euro;
Auto en telefoon van de zaak;
● Je werkt vanuit huis (reisuren krijg je betaalt!)
● Eerste week bestaat uit een uitgebreide training op het hoofdkantoor (men zorgt ervoor dat je in een mooi hotel verblijft);
Dagdiensten (7:30 tot ± 16:30 uur);
●`Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken.

Wat wij vragen

● Een MBO opleiding in een technische richting
● Ervaring met, of kennis van, (basis) elektro en/of installatietechniek
● Geldig rijbewijs B
● Je werkt zelfstandig en bent representatief
● Woonachtig in omgeving Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Breda

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften. Deze gaan over de hele wereld, mooi bedrijf.. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche.

Solliciteren

Ben jij enthousiast, een echte technicus en zit je graag op de weg? Reageer direct!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent