Bijbaan in de bediening / catering

Opleidingen LBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Maasdijk
Salaris € 250,- tot € 500,- per maand
Direct naar:
Wij streven naar een topbelevenis voor onze klant en dit kan niet zonder jou! Ben jij op zoek naar een leuke parttime job in de horeca? Dan is dit DE juiste match!

Over de functie

In de rol van gastheer en gastvrouw maak je deel uit van ons huidige team. Met een groot team van vaste en flexibele krachten zetten wij ons in op diverse partijen. Onze klanten zijn zowel zakelijk als particulieren, waardoor niet alleen elke partij, maar ook de inhoud ervan anders is.

Als horeca medewerker verricht je diverse werkzaamheden en is het van belang dat elke omgeving waar je werkt netjes is en blijft.
Je serveert hapjes en drankjes uit, neemt bestellingen op en serveert eventueel een (meer) gangen diner uit. Je ontvangt gasten, zorgt dat de koelkasten aangevuld blijven en doet dit allemaal met een glimlach!

Wat wij bieden

Onze partijen en evenementen worden naar de wens van onze klanten ingeregeld. Hierdoor is geen enkele partij hetzelfde en heb je veel diversiteit qua omgeving, gasten en werkzaamheden. Aangezien wij een breed assortiment aan diensten leveren, zijn onze werktijden flexibel en hierdoor gemakkelijk in te plannen in jouw drukke agenda! Ook verkrijg je bij ons een reiskostenvergoeding, zodat je daar niets op inlevert! Het bruto uurloon bedraagt €10,50 per uur, vanaf 21 jarige en buiten een mooie vergoeding kom je ook nog eens te werken met een afwisselend team van gezellige en gedreven collega's.

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega woont in omgeving Westland of in de omstreken hiervan. Je beschikt over je eigen vervoer (scooter of auto), aangezien je zelf naar de feesten en partijen toe zal rijden. Heb je ervaring in de bediening, dan is dit mooi meegenomen! Zo niet, dan leren wij jou dit uiteraard graag!

Over het bedrijf

Met een team van ruim 50 vaste en flexibele werknemers realiseren wij diverse feesten en partijen in het Westland en de omstreken hiervan. Onze aanvragen zijn divers, zodoende is geen enkele partij en dag hetzelfde! In verband met de drukte en vele aanvragen, zijn wij op zoek naar versterking van ons flexibele team.

Ben jij flexibel inzetbaar en wil jij misschien naast je studie, baan of bijbaan een extraatje verdienen? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze leuke en afwisselende rol in de horeca!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Rowan de Liefde.
Heb je vragen over de rol of over het bedrijf, bel gerust naar 06-15679062!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent