Heftruckchauffeur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Werkendam
Salaris € 2000,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Ben jij de ervaren heftruck chauffeur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Over de functie

In deze full time functie (40 uur) ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van goederen en producten bij de diverse productielijnen. Tijdens je werkdag ben je voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Hierbij is het belangrijk dat je veilig en nauwkeurig onder tijdsdruk kunt werken. Naast het werk als heftruckchauffeur ben je ook inzetbaar op de productie afdeling, waarbij je diverse productiewerkzaamheden verricht zoals het inpakken en verpakken van diverse producten.

Het betreft een fulltime baan met een flexibel werkrooster, het kan in drukke tijden voorkomen dat er in 2-ploegendienst gewerkt wordt. De werktijden zijn van 07:00 - 16:00 uur en in de ploegendienst van 06:00 - 14:00 uur en 14:00 - 23:00 uur. De werkweek is van maandag t/m vrijdag. 

Wat wij bieden

  • Het betreft een fulltime functie
  • Een salaris tussen de € 2000 - € 2300
  • 25 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen
  • Mogelijkheid op een vast dienstverband
  • Elke vrijdag een gezellige borrel

Wat wij vragen

  • Ervaring met het besturen van een heftruck
  • Flexibele instelling
  • Bereidt om in 2-ploegendienst te werken
  • Op zoek naar een fulltime baan (40 uur per week beschikbaar)


 

Over het bedrijf

Onze partner is inmiddels al heel wat jaren actief binnen het vakgebied. Ze leveren houten materialen en halffabricaten voor veel verschillende doeleinden. Denk hierbij aan standaard producten, maar er worden ook dingen op maat en volledig naar wens van de klant gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in de directe omgeving van Gorinchem, gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact met mij op om een afspraak in te plannen bij ons op kantoor voor een kennismaking. Heb je nog vragen over de functie? Neem ook dan gerust contact met mij op via 06-12216123 of miekewolters@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent