Logistiek medewerker buitendienst

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Ben jij een ervaren logistiek medewerker en wil je je werkzaamheden graag verplaatsen naar de buitendienst? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als logistiek medewerker in de buitendienst ben je de laatste schakel in het proces en het visitekaartje van het bedrijf. Naast het interne transport tussen de verschillende vestigingen ben je namelijk verantwoordelijk voor het bezorgen van de producten bij de klant aan huis. Ook help je indien nodig de klant met het assembleren van de meubels.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie van 40 uur per week;
  • Werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08:00 u tot 17:00u;
  • Een salaris tussen de €1700 en €1900, afhankelijk van je ervaring;
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wij vragen

Je beschikt over een representatieve en klantgerichte uitstraling, je hebt voldoende technische kennis om de meubels te assembleren en je bent in het bezit van (minstens) rijbewijs B.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een grote speler in de regio op het gebied van meubels en keukens. Vanuit hun centrale magazijn in Alphen aan den Rijn bedienen ze 12+ winkels in de regio om op deze manier zo snel en efficiënt mogelijk de producten bij de consument af te leveren.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent