Aankomend Project Planning Engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Ossendrecht
Salaris € 2200,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:

Traineeship; Onlangs afgestudeerd en bereidwillig om on the job verder te ontwikkelen als Projectplanner/Projectbeheerser? Wij zoeken collega’s met een Professionele- of Academische Bachelor opleiding die zich willen specialiseren in Projectplanning.Over de functie

Als u recent een technische opleiding op Bachelor niveau hebt afgerond, enkele jaren werkervaring heeft opgedaan en u zit nog niet helemaal op uw plek of u bent nog niet uitgeleerd, dan hebben wij een leuke, uitdagende job met mooie toekomst voor u!
Primaplan heeft kantoren in de regio Rotterdam en Antwerpen en werklocaties in de hele Benelux bij bedrijven als BASF, Total en soortgelijke.
Vier keer per jaar is er een speciaal opleidingsplan voor een select aantal starters/trainees die zich willen ontwikkelen tot specialist op het gebied van Projectplanning of Projectcontrol / Risicobeheersing in de sectoren bouw/infra, civiel, petrochemie en energy & renewable.

• Als (aankomend) projectplanner gaat u advies geven betreft de opstart-, voortgang- en afronding van variërende projecten.
• Tijdens de projecten gaat u de voortgang bewaken en analyseren, u ziet waar adequate aanpassingen moet worden toegepast zodat de einddoelstelling bereikt kan worden.
• Overzicht zit in uw genen, u houdt ten alle tijden de tijdsplanning, kosten, middelen en de kwaliteitseisen in de gaten.
• Daarnaast zijn er nog administratieve taken, zoals het opstellen en analyseren van voortgangsrapportages, registeren en archiveren van rapportages en overige administratieve werkzaamheden.Wat wij bieden

Primaplan biedt bij aanvang een fulltime vast contract voor onbepaalde tijd. U wordt waar nodig opgeleid, getraind, begeleid op kantoor en middels 1op1 training on the job. U wordt geschoold in het optimale gebruik van programmatuur als Primavera, MS Project en ontwikkelt zich op gebied van communicatie en er zijn diverse andere trainingen/cursussen. De salarisindicatie voor trainees ligt afhankelijk van leeftijd/ervaring tussen € 2.200,- en € 3.500,- exclusief overuren, vervoer, etc. Aanvullende voorwaarden: 20 wettelijke vakantiedagen, 12 ADV dagen, eindejaarspremie, maaltijdcheques, bijdragen hospitalisatie-, groepsverzekering. Primaplan regelt een leasewagen met privé kilometers en zorgt, waar nodig, voor eventuele accommodaties. Kortom, een vaste job met scholing, begeleiding EN toekomst!Wat wij vragen

• U bent technisch, u heeft een gevoel voor cijfers en een goed ruimtelijk inzicht, verder bent u communicatief vaardig waardoor u bijvoorbeeld goed kunt presenteren.
• U heeft gevoel voor- of ervaring met projectmatig werken.
• U bent leergierig en bereid om u voor langere tijd te binden zodat er voldoende ruimte is voor uw ontwikkeling als specialist in Projectplanning.
• U scoort punten als u een achtergrond heeft in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, mechanica, elektrotechniek, bouwkunde of civiele techniek.
• Certificeringen als PMI- SP is een absolute pre.
• Voor optimaal functioneren maakt u graag gebruik van programma’s als SAP, Primavera, MS Project en Excel.
• U woont in de omgeving; Antwerpen, Gent, Brussel.

Let op; Aanvang functie; mei 2020 of tijdens latere startmomenten, augustus-, september- of oktober/november 2020.Over het bedrijf

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel en Antwerpen al meer dan 25 jaar actief in project control, risicobeheersing, projectplanning en cost control bij vele gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux.
Deze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (petro)chemie, Offshore, GWW / bouw&infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), engineering, opslag en (zware/farmaceutische) industrie. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Primaplan project control in de breedste zin, men verzorgt onder andere een accurate, flexibele planning die zorgt voor kostenbeheersing/besparing en een tijdig/volledig afgerond project.Solliciteren

Interesse? bel, mail, app voor meer informatie of kom langs voor een nadere kennismaking. Bent u zeker dat dit uw toekomstige baan is? stuur dan uw cv met motiverend schrijven naar; albertvandervliet@werktalent.com. Meer informatie over Primaplan leest u op; www.primaplan.nlDeel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent