Traineeship Planner Projectbeheer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Botlek Rotterdam
Salaris € 2200,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:

Traineeship; Ben jij na je studie begonnen op de arbeidsmarkt maar zit je niet op je plek? Wij zoeken collega’s met een technische HBO of WO opleiding die zich willen specialiseren in Projectplanning.Over de functie

Heb jij recent (>5 jaar) een technische opleiding op HBO- of WO niveau afgerond met enkele jaren werkervaring en ben je nog niet uitgeleerd? Dan hebben wij een leuke en uitdagende baan met een mooie toekomst voor jou!
Primaplan heeft vier keer per jaar een speciaal opleidingsplan voor select aantal starters/trainees die zich willen ontwikkelen tot specialist op het gebied van Projectplanning of Projectcontrol / Risicobeheersing in de sectoren bouw/infra, civiel, petrochemie en energy & renewable.
Primaplan heeft kantoren in de regio Rotterdam en Antwerpen, verder zijn er werklocaties in de hele Benelux als bijvoorbeeld BASF, Total en soortgelijke.

• Als (aankomend) projectplanner ga je advies geven betreft de opstart-, voortgang- en afronding van variërende projecten.
• Tijdens de projecten ga je de voortgang bewaken en analyseren, daarnaast zie je waar adequate aanpassingen moet worden toegepast zodat de einddoelstelling bereikt kan worden.
• Overzicht zit in je genen, je houdt ten alle tijden de tijdsplanning, kosten, middelen en de kwaliteitseisen in de gaten.
• Uiteindelijk zijn er nog administratieve taken zoals het opstellen, registeren en analyseren van voortgangsrapportages en archiveren van rapportages.Wat wij bieden

Primaplan biedt bij aanvang een direct fulltime contract voor onbepaalde tijd. Je wordt waar nodig opgeleid, getraind, begeleid op kantoor en middels 1op1 training on the job. Je wordt geschoold in het optimale gebruik van programmatuur als Primavera en MS Project. Verder is er genoeg ruimte voor ontwikkeling op het gebied van communicatie en zijn er diverse trainingen/cursussen.
De salarisindicatie voor trainees ligt afhankelijk van leeftijd/ervaring tussen € 2.200 en € 3.500,- exclusief overuren, vervoer etc.
Primaplan regelt een leasewagen met privé kilometers en zorgt, waar nodig, voor eventuele accommodaties. Kortom, een vaste baan met scholing, begeleiding EN toekomst!Wat wij vragen

• Je bent technisch, communicatief vaardig en cijfermatig ingesteld, daarbij hoort ook een goed ruimtelijk inzicht.
• Je hebt een gevoel voor- of ervaring met projectmatig werken.
• Je bent gemotiveerd om te leren en bereidt om je voor langere tijd te binden zodat er voldoende ruimte is voor je ontwikkeling als specialist in Projectplanning.
• Je scoort punten als je een achtergrond hebt in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, mechanica, elektrotechniek, bouwkunde of civiele techniek.
• Je staat 1-0 voor als je ervaring hebt met (semi)overheden.
• Certificeringen als PMI- SP is een absolute pré.
• Voor optimaal functioneren maak je graag gebruik van programma’s als SAP, Primavera, MS Project en Excel.
• Je woont in de omgeving; Rotterdam, Breda, Tilburg.

Let op; Aanvang functie; mei 2020 of tijdens latere startmomenten, augustus-, september- of oktober/november 2020.Over het bedrijf

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel en Antwerpen al meer dan 25 jaar actief in project control, risicobeheersing, projectplanning en cost control bij vele gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux.
Deze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (petro)chemie, Offshore, GWW / bouw&infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), engineering, opslag en (zware/farmaceutische) industrie. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Primaplan project control in de breedste zin, men verzorgt onder andere een accurate, flexibele planning die zorgt voor kostenbeheersing/besparing en een tijdig/volledig afgerond project.Solliciteren

Interesse? bel, mail, app voor meer informatie of kom langs voor een nadere kennismaking. Bent u zeker dat dit uw toekomstige baan is? stuur dan uw cv met motiverend schrijven naar; albertvandervliet@werktalent.com. Meer informatie over Primaplan leest u op; www.primaplan.nlDeel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent