Logistiek administratief medewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1700,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Ben jij flexibel en stressbestendig ingesteld? Heb jij ervaring als administratief medewerker binnen de logistiek en beschik je over eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een salaris van €1700-€2300 bruto o.b.v. ervaring

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een logistiek administratief medewerker die houdt van afwisseling en alles met beide handen aan wil pakken. Benieuwd wat je gaat doen binnen deze functie?

Aangezien onze opdrachtgever een grote speler is op het gebied van opslag en overslag van containers welke ook geladen en gelost moet worden ben jij verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze containers. Hier horen natuurlijk taken zoals facturatie, het regelen van transporten/chauffeurs en claimbehandelingen bij. Jij vindt het daarnaast ook leuk om met mensen in contact te zijn en daarom help jij ook bij de balie waar de chauffeurs en de goederen worden aangemeld. Klantcontact is wat betreft niks nieuw voor jou en het onderhouden van relaties is iets wat je het liefste doet. Kortom; een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is en jij je echt kan ontplooien tot een onmisbare kracht binnen het ervaren en gemotiveerde team.

Wat wij bieden

Omdat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie bieden wij jou een enorm gave kans bij onze opdrachtgever. Omdat wij jou dolgraag willen binnen halen bieden wij jou:

• Een salaris van €1700-€2300 bruto o.b.v. ervaring
• Reiskostenvergoeding
• Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
• Flexibele werktijden
• Werken binnen een hardwerkend, informeel team
• Leuke teamuitjes

Wat wij vragen

Heb je interesse? Leuk! Als je aan onderstaande eisen kan voldoen maak jij zeker kans op deze baan:

• Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar in de ochtend- en avonddienst
• Je hebt aantoonbare werkervaring in de logistieke sector
• Je hebt een stabiel werkverleden (geen jobhopper)
• Je bent flexibel ingesteld, stressbestendig en proactief
• Je beschikt over eigen vervoer (auto)
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen. Binnen de organisatie hangt een open en informele werksfeer, iets wat eigenlijk vanzelfsprekend voor organisaties in de haven.

Solliciteren

Ben jij dé administratieve kracht die wij zoeken? Wij komen graag met je in contact. Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Dit kan naar 070-3085353 of naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent