Orderpicker 2-ploegendienst

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bodegraven
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Als logistiek medewerker (orderpicker) ben jij een onmisbare factor binnen dit bedrijf. Wil jij jezelf ontwikkelingen door middel van trainingen en cursussen dan zit je bij dit bedrijf goed. De medewerkers staan centraal en dit laten zij zien.

Over de functie

Binnen deze fulltime functie ben jij als orderpicker verantwoordelijk dat de juiste producten worden gepakt die naar de klanten gaan. Je zal hierbij gebruik maken van een handscanner die alles registreert.

Na ontvangst van de dagelijkse werkopdracht zal je voornamelijk zelfstandig aan de slag met diverse werkzaamheden zoals:

 • Het verzendklaar maken goederen;
 • Zorgen voor orde en netheid in het magazijn;
 • Besturen van een (elektrische) pompwagen (EPT).


Indien jij in het bezit bent van een geldig hef- en/of reachtruck zou je ook hierop kunnen worden ingezet. Uiteraard staat onze opdrachtgever er altijd voor open om te investeren in hun personeel, dus zal je deze certificaten ook via hun kunnen behalen.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan:

 • Een goed startsalaris tussen de €1900,- en €2100,- afhankelijk van ervaring / leeftijd / niveau;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
 • Een uitdagende, vaste baan binnen een team van leuke collega`s;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Diverse “ploeg” toeslagen (dus meer salaris);
 • Diverse teamuitjes, vrijdagmiddagborrel etc.


Een groeiende onderneming waarin ruimte is voor het volgen van opleidingen, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden oftewel een vaste, full time baan met veel toekomstperspectief.
 

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in Leiden, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Regio Zuidplas, Gouda, Alphen aan den Rijn en omgeving;
 • Enige ervaring binnen de logistiek is gewenst;
 • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Staat open om in een 2-ploegendienst te werken van 05:00 - 14:00 en 14:00 - 23:00 (hier krijgt men uiteraard toeslagen voor)
 • Je bent full time beschikbaar en op zoek naar een vaste baan. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener die het belangrijk vindt om te doen waar ze goed in zijn en dit te blijven doen en dat is namelijk logistieke oplossingen bieden die meerwaarde creëren voor onze klanten én hun klanten.

Dit doen zij met kennis, service en zekerheden. Het gaat hierbij niet alleen om het uit handen nemen van logistieke processen, maar vooral om het meedenken in oplossingen en verbeteringen. Tevens hebben zij langdurige relaties door het persoonlijke contact wat zij verrichten.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent