Productiemedewerker zandstralen

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Koudekerk aan den Rijn
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Weet jij wat hard werken is en heb jij geen probleem met hogere temperaturen? Zou jij je graag willen ontwikkelen op het gebied van stralen? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als productiemedewerker zandstralen bij dit poedercoating bedrijf ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de straalafdeling. Hier worden producten door middel van zand of metaaldelen gestraald en ontdaan van roest en vuil. Door de vele verschillende werkzaamheden binnen dit bedrijf wordt er veel van je gevraagd en ben je breed inzetbaar.

Zo kan je worden ingezet op afdelingen zoals de poedercoat afdeling waar de gereinigde producten onder spanning worden gezet en gecoat en vervolgens in de oven worden gebakken. Een andere afdeling waar je kan worden ingezet is de afdeling chemisch reinigen. Hier worden producten gereinigd door deze met een bovenloopkraan onder te dompelen in verschillende zuur baden.

Als productiemedewerker ga je de eerste maanden veel kneepjes van het vak leren, ben je al wat langer in dienst en krijg je een contract aangeboden dan kan je je hier specialiseren naar poedercoater of straler.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie;
  • Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €2500;
  • Na een korte inleen periode krijg je een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
  • De mogelijkheid je te ontwikkelen tot straler of coater middels interne en externe opleidingen;
  • De werktijden zijn van 07:15 tot 16:00. Met hoge temperaturen kunnen deze tijden afwijken.

Wat wij vragen

Voor de functie is het belangrijk dat je van fysiek werk houd. Je werkt met zware materialen en grote machines waarbij de temperaturen rond de ovens kunnen oplopen. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een platte organisatie zonder managementlagen in Alphen aan den Rijn. Medewerkers worden direct betrokken bij besluiten wat een prettige werksfeer oplevert. Er werken 30 enthousiaste medewerker waarvan vele al geruime tijd in dienst.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het verduurzamen van metalen als (verzinkt) staal, aluminium, rvs, etc.

Door de omvang van de organisatie zijn er veel doorgroei en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent