Meubelbezorger B rijbewijs

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Strijen
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij de krachtige meubelbezorger waar wij naar op zoek zijn?

Over de functie

Samen met een collega het hele land door om meubels te bezorgen? Werk jij graag binnen een zelfstandige functie, ben je niet beroerd van fysiek zwaar werk (zware meubels tillen) en zoek jij een zelfstandige, langdurige functie?

Je start de dag met koffie in de kantine van het distributiecentrum in Strijen! Dit zal overigens op vrij korte termijn verplaatsen naar Dordrecht. Vervolgens laad je samen met je collega de wagen, de meubels zijn al voor jullie klaar gezet en gecontroleerd. Je tilt samen de meubels en plaatst deze in de bestelbus. Vervolgens ga je op weg om de meubels af te leveren, je zet ze op de locatie/plek in het huis waar de klant dit graag wilt hebben, en kan soms gevraagd worden om kleine montagehandelingen uit te voeren. Je bent een verantwoordelijk persoon, je rekent af met de klant (klantvriendelijk dus!) en gaat vervolgens op pad naar de volgende klant. Zodra alles bezorgd is, keren jullie terug naar het distributiecentrum en zit de dag erop.

Wat ga je bezorgen? Kasten, banken, tafels, stoelen, banken en allerhande woondecoratie. Het is dus vanzelfsprekend dat jij in staat bent om ook de zware (eiken)houten kasten en zware banken te kunnen tillen.

Wat wij bieden

• Werken voor een topwerkgever
• Mogelijkheden om direct op contract te komen
• Fatsoenlijk salaris en reiskostenvergoeding
• Personeelskorting en leuke bedrijfsfeesten!

Wat wij vragen

• Bezit van een geldig rijbewijs B
• Eigen vervoer waarmee je iedere dag 07:00 uur in Strijen staat
• Bereidheid om ook op zaterdagen te werken
• Bereidheid om jezelf te ontwikkelen tot C chauffeur
Flexibel en klantvriendelijk

Over het bedrijf

De standplaats van deze functie is voorlopig Strijen, maar zal op korte termijn Dordrecht worden. Dit is natuurlijk goed aan te rijden vanuit Zwijndrecht, Ridderkerk en Rotterdam. Je komt te werken bij een bekend bedrijf met een leuke, ongedwongen cultuur.

Solliciteren

Ben je enthousiast geraakt? Bel voor meer informatie of solliciteer direct met je cv.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent