Medewerker Service Support

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Weesp
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Vaste, fulltime functie voor HBO-er met technische achtergrond - Veel (internationaal) contact met bedrijven - Adviseren, trainen en oplossen van technische vraagstukken - Wereldspeler binnen de procestechniek.

Over de functie

Binnen deze vaste functie ben je samen met een team van Support Medewerkers de kern van de service afdeling van dit bedrijf en vormt de technische kennisbank.
Met jouw kennis op het gebied van meet- en regeltechniek weet jij voor klanten en opdrachtgevers praktische oplossingen te bieden op velerlei vlak.
Je onderhoudt vanuit jouw kennis en ervaring regelmatig contact met het productiecentrum van dit bedrijf en zorgt voor klanttevredenheid en rendement.

Het betreft een functie met veel vrijheid en interessante techniek.

Tot jouw dagelijkse taken behoren:

  • Het bieden van support aan de workshopcoördinatie, toolsmanager en administratie bij technische vragen;
  • Selectie van tools, advies bij aanschaf en gereed maken voor technisch gebruik;
  • Het bieden van 2e lijns support binnen de service aan technici en klanten. Hierbij volg je langdurige servicezaken waarvoor specialistische technische kennis vereist is op en/of overleg je met het productiecentrum;
  • Je biedt technische ondersteuning bij klanten op locatie, in de workshop of bij specialistische klantopdrachten;


Tevens ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en geven van trainingen, zowel intern als op klantlocaties.

Je bewaakt kwaliteit van producten en diensten: Hierbij geef je technische begeleiding bij de introductie van nieuwe instrumenten en draag je zorg voor uitleg en overdracht van kennis.

Kortom, een veelzijdige en specialistische klant- en oplossingsgerichte functie.

Wat wij bieden

Geboden wordt een fulltime functie met een vast dienstverband binnen een internationaal ontwikkelaar en producent van diensten en producten voor de procesindustrie in de regio Weesp.
Op basis van kennis en ervaring wordt een aanvangssalaris geboden tussen de € 2.500,-- en 3.500,-- bruto per maand en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je komt te werken binnen een modern en internationaal georiënteerd bedrijf van wereldfaam, waar menselijkheid voorop staat.

Wat wij vragen

Om deze functie goed te vervullen beschik je over de volgende zaken:

  • Een afgeronde HBO opleiding richting Industriële Automatisering, E&I of vergelijkbaar;
  • Relevante werkervaring binnen de procesindustrie / E&I;
  • Een VCA en NEN3140 of de bereidheid deze te behalen;
  • Flexibele, resultaat- en klantgerichte instelling;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat jouw werk goed te organiseren en kunt projectmatig werken.

Over het bedrijf

Dit internationale bedrijf in de regio Weesp is specialist op het gebied van Meet- en regeltechniek ten behoeve van de procesindustrie.
Binnen de vestiging Nederland werken ruim 130 mensen dagelijks aan het ontwikkelen van oplossingen voor (industriële) bedrijven.
De sfeer is mensgericht en internationaal.

Solliciteren

Indien je jezelf herkent in bovenstaande functie en interesse hebt om een nieuwe stap in jouw carrière te maken, dan kun je reageren via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent