Operator 3-ploegen

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2200,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch onderlegd en wil je werken in 3-ploegendienst? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Als Machine operator ga je op basis van grote orders diverse productiemachines afstellen en bedienen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit-controle van de eindproducten. deze verpak je ook en maak je gereed voor verzending. Samen met je collega's zorg je ervoor dat er grote orders klaar staan voor verzending. Op deze afdeling worden er eindproducten gemaakt van de eerder geproduceerde en bedrukte plastics. Hierbij kun je denken aan het maken van plastic broodzakken, potgrondzakken en nog vele andere producten! Er staan 25 verschillende machines, waarbij je in het ideale plaatje op zoveel mogelijk machines wordt opgeleid.

De werkzaamheden worden verricht in een 3-ploegendienst. Je hebt een werkweek van 37,5 uur per week en ontvangt hier een START salaris van maximaal €2.400 bruto per maand (afhankelijk van relevante werk ervaring)

Wat wij bieden

In deze functie bieden wij:

  • Vast werk op basis van een fulltime dienstverband
  • Salaris tussen € 2.100 en € 2.400 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en werkervaring)
  • 21% toeslag over elk gewerkt uur
  • Reiskostenvergoeding + 8% vakantiegeld
  • 3-ploegendiensten van maandag t/m vrijdag
  • Goede bereikbaarheid met eigen vervoer
  • Vaste werktijden namelijk: Ochtend 06:00 – 14:00 / Middag 14:00 – 22:00 / Avond: 22:00 - 06.00
  • Mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract
  • Grote organisatie met doorgroeimogelijkheden, gezellig en informeel bedrijf, opgeruimd en gestructureerd, persoonlijk contact en aandacht
  • Werkkleding wordt volledig door ons geregeld

Wat wij vragen

Je hebt een technische achtergrond op basis van opleiding of werkervaring. Hiermee heb je er gevoel voor om machines af te stellen. Je gaat nauwkeurig te werk en bent minimaal 18 jaar in verband met het werken in 3 ploegendienst. De werklocatie is Giessen! Je bent woonachtig in de regio Gorinchem, Breda, Tilburg, Den Bosch of Waalwijk en beschikt bij voorkeur over eigen vervoer. De werklocatie is niet bereikbaar met openbaar vervoer, door de ploegendienst.

Over het bedrijf

Onze klant is een bijzonder gewaardeerd bedrijf in de regio, zij is dé producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Voortdurend ontwikkelen zij nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor o.a. tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en Retail.

Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en is tot op heden een succesvol en financieel gezond bedrijf. Het is een informeel en gezellig bedrijf en in de crisis is het bedrijf gewoon doorgegroeid. Medewerkers binnen dit bedrijf werken hier met veel plezier en het verloop van medewerkers is klein.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren de sollicitatie button of bellen naar 06-19429550.
Als je nog vragen hebt, mag je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent