Schoonmaker Parttime

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Wil jij zo'n ±30 uur per week werken overdag. Je zal werkzaam zijn bij een gehandicapten instelling waarbij jij het huishoudelijke hulp zal gaan doen. Daarnaast zal er ook nog een klein kantoor moeten worden schoongemaakt.

Over de functie

Als schoonmaker zal jij huishoudelijke schoonmaakwerk gaan verrichten. Dit zal je gaan overdag gaan doen bij een zorg en welzijn instantie (gehandicaptenzorg). Je zal het interieur schoonmaken, de afwas doen oftewel de volledige huishouding (housekeeping). Daarnaast zal je ook (waarschijnlijk na 17:30 uur) een klein kantoor gaan schoonmaken.

Het gaat om een ongeveer ±30 uur in de week

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid. Het gaat om een part time baan veel afwisseling want je komt bij mensen thuis.

  • Een goed startsalaris volgens de schoonmaak cao;
  • Een uitdagende, parttime vaste baan binnen een leuke organisatie;
  • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
  • Teamuitjes, borrels.

Wat wij vragen

  • Je bent woonachtig in Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda of regio Zuidplas;
  • Je hebt ervaring als schoonmaker;
  • Je bent representatief en kan goed overweg met mensen;
  • 30 uur in de week beschikbaar.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een mooi bedrijf binnen Regio Zuidplas die zich gespecialiseerd hebben binnen de schoonmaakbranche. Zij hebben meerdere schoonmaakmedewerkers lopen die allen parttime werken of dit erbij doen als bijbaan. Zij zijn op zoek naar een leuke, spontane schoonmaak medewerker die op zoek is naar vast werk.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent