Hulpmonteur Zonnepanelen

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 1900,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Zonnetje op je hoofd, samen met je collega zonnepanelen plaatsen op het dak, kopje koffie erbij en aan het einde van je werkdag een lekker ijskoud biertje. Wat wil je nog meer als servicemonteur zonnepanelen?

Over de functie

Ben jij die monteur die graag in de buitendienst werkt? Dan is deze functie als zonnepanelen monteur echt iets voor jou. Heb je een technische achtergrond of ben je technisch aangelegd, dan kan je gelijk aan de slag. Je werkzaamheden bestaan uit het monteren van zonnepanelen op woningen en bedrijfspanden, het aanleggen bekabeling van en naar de meterkast en het plaatsen/aansluiten van de omvormer. Daarnaast voer je onderhoud uit en los je storingen op. Ben je gewoon handig en wil je dit graag leren dan zijn er tal van mogelijkheden.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een fulltime baan en vast werk;
 • Een startsalaris tussen de €1900 - €2300 afhankelijk van leeftijd, niveau en leeftijd;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Veel vrijheid, en de mogelijkheid om mee te groeien met ons bedrijf;
 • Opleidingen en cursussen om je kennis te vergroten;
 • Een uitdagende, vaste baan binnen een informele, groeiende organisatie.

Wat wij vragen

 • Woonachtig in omgeving Regio Zuidplas, Zoetermeer, Gouda of Alphen aan den Rijn en omgeving;
 • Uiteraard geen hoogtevrees;
 • Vooropleiding elektrotechniek / elektromonteur is een pré, maar zeker geen must
 • Bereid om eventuel cursussen te volgen op kosten van de zaak;
 • In bezit van een geldig VCA certificaat pré en anders bereid deze te behalen;
 • Full time beschikbaar.

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een bedrijf die zich bezig houdt met duurzame energie en dat goed is voor hun personeel. Zo bieden zij diverse opleidingen aan en kan je snel doorgroeien naar bijvoorbeeld teamleider. Zij laten je volledig vrij in doen en laten zolang er maar goed gewerkt wordt.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent