Accountmanager buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1850,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Je komt terecht in een dynamische en goed gestructureerde internationale verkooporganisatie. Wij bieden je een aantrekkelijk en motiverend salarispakket met bestelwagen voor zakelijk gebruik.

Over de functie

Jij als vertegenwoordiger bezoekt je klanten en prospects op afspraak volgens de agenda die door je persoonlijke assistente gemaakt wordt. Je demonstreert en verkoopt onze bedrijfsgerichte en hoog kwalitatieve EHBO-materialen, en controleert deze minimaal jaarlijks op volledigheid en houdbaarheid. Wij geven je de middelen en de targets en als een echte hunter maak jij deze uiteraard meer dan waar!

Wat wij bieden

Je komt terecht in een dynamische en goed gestructureerde internationale verkooporganisatie. Wij bieden je een aantrekkelijk en motiverend salarispakket met bestelwagen voor zakelijk gebruik. Bovendien ontvang je een gedegen opleiding en continue coaching van je Sales Supervisor ter ondersteuning van je professionele ontplooiing en niet te vergeten een full time baan met een uiteindelijk een vast contract.

Wat wij vragen

 • Je bent een jonge, dynamische persoonlijkheid met een aanstekelijk enthousiasme.
  - Je hebt een neus voor verkoop én neemt alleen genoegen met maximaal verkoopresultaat.
  - Verkooptargets zijn een ultieme uitdaging voor je, hiervan gaat je hart sneller kloppen.
  - Je bent klantgericht, overtuigend en hebt een enorme drive om te scoren.
  - Daarnaast ben je een doorzetter en beschik je over een winnaarsmentaliteit.
  - Opleiding: MBO+/HBO-niveau.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een leverancier van EHBO producten en diensten in de hele Benelux en Duitsland. Wegens onze continue groei zoeken we per direct een accountmanager buitendienst voor de regio Tilburg:

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving & selectie voor deze functie. Het eerste- en/of tweede gesprek zal dan ook met WerkTalent Tilburg zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er een klik? Dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever voor!

Wil je meer informatie over de vacature of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail (pieterkuijpens@werktalent.com) of app: 06–13996027 of klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent