Allround medewerker Tuinbouw

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Delft
Salaris € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij een toekomstig teamleider binnen de tuinbouw en wil jij de stap gaan maken om meer ervaring en zelfstandigheid op te doen?

Over de functie

Als allround tuinbouwmedewerker ga jij je weg vinden binnen ons bedrijf, je komt in eerste instantie op diverse afdelingen te werken waarbij jij je draai weet te vinden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je mensen gaat aansturen.

De volgende werkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket:
• Het verwerken van de orders in ons orderverwerkingssysteem SDF
• Het aannemen en toedelen van orders aan de inpakmedewerkers
• Samenstellen van orders
• Het veiling klaarmaken van orders
• Kwaliteitscontrole uitvoeren

Wat wij bieden

Buiten een leuke afwisselende baan van 38 uur per week, kom je terecht binnen een familiebedrijf met ambitie! Je krijgt een fulltime contract en er zijn zowel ontwikkel- als doorgroeimogelijkheden beschikbaar. Het betreft vast werk met direct indiensttreding bij onze mooie organisatie. Qua startsalaris kun je rekening houden tussen €1800 en €2600, afhankelijk van jouw ervaring.

Wat wij vragen

Wij vinden het belangrijk, dat onze nieuwe collega net zo nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk gaat, als ons gehele team. Je hebt scherp inzicht, het vermogen om snel te kunnen schakelen en spreekt zowel de Nederlandse als Engelse taal.
Naast MBO werk- en denkniveau, ben je leergierig en stressbestendig. Heb je ervaring opgedaan met het orderverwerkingsprogramma SDF, dan is dit helemaal mooi meegenomen!

Over het bedrijf

Wij zijn een familiebedrijf die zich al bijna 100 jaar bezig houdt met het opkweken van potplanten. Wij zij gespecialiseerd in het kweken van de potgerbera jaarrond, garvinea in het voorjaar, helleborus vanaf september tot december en poinsettia in november en december. Wij zijn aangesloten bij telersvereniging Decorum Company en vinden het van belang om zo milieuvriendelijk te werk te gaan. Met een team van 20 collega’s werken wij aan prachtige producten, verpakt naar de wens van de klant.
Voor onze locatie Delfgauw (in de buurt van Delft, Westland en Zoetermeer) zijn wij op zoek ter uitbreiding van het team naar een allround tuinbouwmedewerker met ambitie!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers.
Voor meer informatie kun je Daan bereiken via 06-52410935 of via daanbekkers@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent