Productiemedewerker machinebeheer

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2050,- per maand
Direct naar:
Lijkt het jou leuk om in de metaaltechniek te werken en heb jij al ervaring met het bedienen van automatische machines? Ben jij technisch ingesteld, spreek je vloeiend Nederlands en Engels dan is dit perfect voor jou. Lees snel verder!

Over de functie

Als ervaren metaalbewerker weet jij als geen ander hoe je met automatische machines om moet gaan. Jij bereid alles voor en zorgt ervoor dat alle producten gereed zijn voor gebruik van verdere stappen binnen de productie.
Jij bedient de machines en zorgt ervoor dat deze goed zijn ingesteld. Als er bijvoorbeeld een storing is laat je dit aan je teamleider weten. Tijdens het werk draag je oordoppen tegen het harde geluid van de machines, hierdoor kletst iedereen in de pauze met elkaar omdat je daar tijdens het werk niet aan toe komt. Op de werkvloer komen mensen uit verschillende landen en hierdoor wordt er vooral Engels gesproken, dit moet voor jou geen probleem zijn, naast vloeiend Nederlands spreek jij ook goed Engels.

De werktijden als metaalbewerker zullen bij dit bedrijf van 07.30 uur tot 16.30 uur zijn. Dit kan veranderd worden als de opdrachtgever een langere verbintenis met je aan wil gaan. Je zal dan in ploegendiensten werken, hier hoort ook een hoger salaris bij.

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van €2050 o.b.v. 38 uur per week
• Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10km)
• Wekelijkse verloning
• Fulltime werk bij onze opdrachtgever
• Bij gebleken geschiktheid in dienst bij de opdrachtgever
• Diverse doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

• Een aantoonbare ervaring met automatische machines in de metaalindustrie
• Een kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Een fulltime (38 uur per week) beschikbaarheid
• Een flexibele ingesteldheid en iemand die bereid is om wisselende diensten te werken
• Een woonachtige in de omgeving van Den Haag
• Een afgeronde MTS opleiding, maar dit is niet noodzakelijk!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever gaan wij nu nog niet bekend maken, echter kunnen wij wel al een kleine indruk van ze geven. Het gaat om een bedrijf die een ervaren speler is op het gebied van metaaltechniek en met name in de verankerings- en bevestigingsproducten. Op dit moment zorgen 80 personeelsleden er dagelijks voor dat alle klanten worden voorzien van hun aanvragen. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft onze opdrachtgever ook een dochteronderneming in Amerika welke ook wordt voorzien met de opslag. Met aanvragen vanuit de hele wereld wordt onze opdrachtgever gezien als een grote speler met klanten in de energie, petrochemische industrie en de scheepsbouw.

Solliciteren

Ben jij de flexibele metaalbewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent