Voorraad / Fustbeheerder

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2000,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Ben je accuraat en sterk in voorraadbeheer?

Over de functie

Als Voorraad- / Fustbeheerder zijn jouw dagelijkse werkzaamheden divers. Op deze productielocatie bevindt zich een voorraadhal waar we dagelijks werken met verschillende verpakkingsmaterialen voor onze producten. De beheerder is verantwoordelijk voor alle fuststromen en het voorraadbeheer. Iemand die assisteert bij de inkoop van de materialen, de voorraad nauwlettend in de gaten houdt en samen met het management deze afdeling gaat optimaliseren.

Waar houd je je mee bezig?
Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, leveren wij onze eindproducten af, naar wens van de klant. Dit betekend dat wij met veel verschillende verpakkingsmaterialen werken. Jij zorgt ervoor dat de voorraad in kaart gebracht wordt én de materialen bijtijds worden ingekocht. Dit verwerk en registreer jij in onze systemen.

Met wie heb je contact?
Om jouw werk uitstekend te kunnen uitvoeren, is nauw contact met de afdelingen productie en commercie van belang. Zo weet jij precies wat er verpakt en omgepakt moet worden vanuit de afdeling commercie. Is er genoeg op voorraad? Dit ga jij na in onze voorraad en informeert de productieafdeling m.b.t. materialen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou:
Je komt terecht binnen een organisatie waarbij teamwork en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Er heerst een informele werksfeer, waarbij je altijd kan terugvallen op de AGF-ervaring van je mede-collega’s en geen vraag onbeantwoord blijft.

Ook kan je het volgende verwachten:

  • Een veelzijdige en uitdagende rol met ruimte voor eigen initiatief
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie
  • Ontwikkelmogelijkheden d.m.v. opleidingen, cursussen, coaching en training on the job!
  • Vaste baan met fulltime dienstverband

Wat wij vragen

Aangezien ons team Internationaal is, is het belangrijk dat je naast de Nederlandse taal, ook de Engelse taal spreekt. De computer kent geen geheimen voor jou en controle en nauwkeurig zijn is een standaard werkwijze van je! Tevens werk je op MBO-niveau én beschik je over een rijbewijs B. Bij voorkeur woon je ook in de omgeving Rotterdam/Westland. Affiniteit met AGF, verpakkingsmaterialen en voorraadbeheer is een plus!

Over het bedrijf

Cool Port Packing Rotterdam B.V. (CPPR). is een in- en ompakbedrijf voor groente en fruit en is gevestigd in een state-of-the art pand in Rotterdam.

Wij zijn een echte specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit. Met onze verschillende verpakkingsmachines zijn de mogelijkheden grenzeloos. In 3 hallen van totaal 7000m2 voorzien wij zowel nationale als internationale retailers van een mooi verpakt eindproduct. Dit doen wij met een team van 200-300 personen die allemaal specialisten zijn in hun vak.

Je krijgt van ons een passend inwerktraject aangeboden waar je met de verschillende collega’s meeloopt met de dagelijkse werkzaamheden.

Solliciteren

Paul de Letter is de vaste recruiter van Cool Port Packing Rotterdam B.V. Wij zijn als WerkTalent ingeschakeld voor de eerste werving van de nieuwe collega’s ter uitbreiding van het bedrijf. Het eerste gesprek zal bij WerkTalent Westland plaatsvinden en indien dit positief is zal het tweede gesprek bij CPPR plaatsvinden. Tijdens het gesprek bespreken wij het bedrijf / de functie en alle details met jou door.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent