Calamiteitenreiniger

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 800,- tot € 1800,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een (industrieel) schoonmaakwerk? Wil jij je ook bezighouden met techniek, maar nog geen ervaring hierin? LEES DAN VERDER!

Over de functie

Onze opdrachtgever wordt ingeschakeld wanneer er brandschade plaats heeft gevonden binnen een bedrijf. De taak van jou en je medecollega’s is om te zorgen dat de luchtkanalen helemaal worden gereinigd en weer werken naar behoren. Binnen dit team werk jij als Industrieel Reiniger, maar ook deels als (Hulp)Monteur. Bij de monteurswerkzaamheden komt een stukje techniek kijken. Hiervoor hoef je nog niet ervaren te zijn, wel de bereidheid en de motivatie om dit te leren. Je gaat de monteurs assisteren bij het renoveren en herplaatsen van luchtkanalen. Daarnaast worden ook de luchtbehandelingskasten gereconditioneerd. Omdat dit werkt ook wel calamiteiten schoonmaak wordt genoemd, heb je te maken met verschillende projecten. Veel variatie dus!

Wat wij bieden

 • Een bruto uursalaris van €10,42 (vanaf 23 jaar). Onder de 23 jaar val je in de jeugdschaal en zal het salaris tussen de €6,00 en €9,50 bruto per uur zijn;
 • De functie is zowel op parttime als op fulltime basis;
 • Flexibele werkdagen. Wil je een dagje vrij? Dat is geen probleem als je dat van tevoren aangeeft;
 • Tijdelijk dienstverband op uitzendbasis, bij gebleken geschiktheid kans op vast contract bij onze opdrachtgever;
 • Standplaats: Bergschenhoek en Rotterdam.

Wat wij vragen

 • Heb je ervaring als schoonmaker of calamiteitenreiniger? Dan heb jij een streepje voor;
 • Je bent fulltime of parttime beschikbaar;
 • Je bent in staat om fysiek werk uit te voeren;
 • Je bent woonachtig in Rotterdam;
 • Je bent in staat om eventueel een stuk met de fiets te gaan of met het OV te reizen;
 • In het bezit van een B rijbewijs is een grote pré.

Over het bedrijf

Bij brand en roetschade kunnen luchtbehandelingssystemen ernstig vervuild raken. Wanneer er roetschade is opgetreden in het luchtbehandelingssysteem, kan de kwaliteit van het binnenklimaat niet langer gewaarborgd blijven en is het van belang dat deze zeer grondig wordt gereinigd. Onze opdrachtgever staat klaar om bij calamiteiten luchtkanaal grondig en efficiënt te reinigen.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Wij komen graag met je in contact! Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, vergeet hierbij niet je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij te voegen. Je kan ook solliciteren door je CV te sturen naar: bodenotter@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent