New Business account manager

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Uden
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een Sales functie die je zelf kan invullen?

Over de functie

Mooie kans om jezelf als Accountmanager op de kaart te zetten! Heb jij 3 tot 5 jaar ervaring met acquisitie en/of commerciële binnendienst? Dan kun je in deze nieuwe functie bij onze opdrachtgever iets moois neerzetten.

Je bent dagelijks op zoek naar bedrijven die inkomende vragen van klanten en/of leveranciers uit handen willen geven. Hierbij kun je denken aan webshops waar klanten over hun bestelling naar toe bellen of aan een uitzendbureau waar men wil weten wat de status van hun sollicitatie is. Eigenlijk elk bedrijf wat een groot aantal (telefonische)contactmomenten met haar klanten heeft valt binnen je scope.

Hoe doe je dat?
In de eerste maanden zul je met name druk bezig zijn om in verworven bestanden en vanuit eigen creatieve inzicht afspraken in te plannen. Hierin ga te werk aan de hand van een beleid wat is samengesteld door het management in overleg met jou. Wanneer je eenmaal je afspraken hebt ingepland, zorg jij ervoor dat de prospects die jij bezoekt overtuigd raken door oplossingen en enthousiasme wat jij als geen ander kan overbrengen als visitekaartje van de opdrachtgever. Het doel is om zo snel mogelijk veel onderweg naar klanten te zijn. Dus veel afspraken genereren zodat je binnen no-time scoort!

Maar daar houdt het niet op. Deze functie is meer dan alleen verkoop, het opstarten van een klant en het waarborgen van de gemaakte afspraken horen hier ook bij. Dus het relatiebeheer is in deze functie net zo belangrijk

Dit alles doe je niet alleen telefonisch. Andere benaderingswijzen (Social, direct mailing, netwerken) worden aangemoedigd om tot je doel te komen.

Wat wij bieden

 • Goed salaris van +/- € 2500,- (Wil jij meer verdienen? We kijken graag naar de mogelijkheden)
 • Een fulltime baan in vast dienstverband
 • Woonachtig in de omgeving van Tilburg/Den Bosch/Eindhoven
 • Moderne organisatie waar passie en enthousiasme aanstekelijk werkt
 • Vrijheid waar jij mede het commercieel plan bepaald om doelen te bereiken
 • Een sales functie die hand in hand gaat met marketing

Wat wij vragen

 • HBO denk- en werkniveau
 • Rijbewijs B (bij voorkeur in bezit van eigen vervoer)
 • Bewezen track record op het gebied van acquisitie / sales
 • Auto van de zaak (bij bewezen resultaten)
 • Klant- en Oplossingsgericht
 • Kennis van de Klantcontact wereld is een pré
 • Flexibel inzetbaar (Tilburg/Den Bosch/ Eindhoven)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een no-nonsense Contact Center met focus op klantcontact voor bedrijven die dit uit handen willen geven. Hierdoor kan de klant zich richten op hun core-business en kwaliteiten. de organisatie kan snel schakelen en zijn flexibel. Een modern contactcenter met meer dan alleen call agents, ook fulfilment en direct mailing zijn takken van sport waar onze opdrachtgever in uitblinkt

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving & selectie voor deze functie. Het eerste- en/of tweede gesprek zal dan ook met WerkTalent Tilburg zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er een klik? Dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever voor!

Wil je meer informatie over de vacature of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail (pieterkuijpens@werktalent.com) of app: 06–13996027 of klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent