Parttime Call Agent

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1750,- per maand
Direct naar:
Voel jij je aangesproken als de woorden communicatief, commercieel en klantgericht voorbij komen? Dan ben jij de ideale kandidaat voor een Call Agent functie!

Over de functie

Call Agent, leuke benaming maar wat betekent dit nou eigenlijk? Eigenlijk is het best simpel, een call agent is een medewerker van een call center die verantwoordelijk is voor de afhandeling van telefonische klantcontacten voor wat betreft informatie-, verkoop- of servicedoeleinden. Dus geen zorgen je zit lekker binnen en staat gelukkig niet op een kruispunt in de regen krantjes aan te bieden aan mensen.

Je werkzaamheden zullen na een inwerkperiode erg verschillend zijn op verschillende projecten. Want bij die projecten ga je mensen bellen die hun gegevens hebben achtergelaten bij bijvoorbeeld een Piet Klerx om een afspraak in te plannen, zo is een telefoontje altijd welkom.
Je inzetbaarheid wordt aangepast aan jouw rooster of mogelijkheden om te werken. In deze functie bel je dus niet voor goede doelen en hoef je geen producten te verkopen.

Als je niet uit Tilburg komt (+10 km) kom je ook in aanmerking voor reiskostenvergoeding.

Wat wij bieden

• Salaris vanaf 21 jaar en ouder is €9,84 exclusief leuke bonussen
• Het loon wordt wekelijks uitbetaald
• Er staat een leuk en informeel team klaar om samen mee te werken
• Maak je nooit zorgen dat je tijdens een telefoongesprek met je mond vol tanden staat want er is ook altijd naast je team een supervisor aanwezig
• Uitzicht op een lang dienstverband, onbepaalde tijd contract

Wat wij vragen

• Je bent voor 8 tot 32 uur parttime beschikbaar
• Je bent de vrijdag van 12:30/21:00u beschikbaar, daarnaast kan je zelf indelen welke andere werkdagen je wilt werken, dit gaat allemaal in overleg
• Je hebt al ervaring de callcenter branche? Heel mooi meegenomen!

Over het bedrijf

Het bedrijf is een kleine organisatie waar de sfeer ontzettend goed is, elke week een gezellige borrel. De mogelijkheid om door te groeien is er maar het is ook een goede baan om naast het studeren erbij te hebben. De opdrachtgevers hebben verschillende projecten waarvoor je gaat bellen, je belt voornamelijk voor het inplannen van afspraken naar aanleiding van warme leads

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving voor deze functie. Het eerste- en/of tweede gesprek zal dan ook met WerkTalent Tilburg zijn. In deze gesprekken bespreken we de functie, organisatie maar dan kijken wij vooral of het bij jou past. Het kan fijn zijn om eerst met ons te praten i.p.v. meteen met een groot bedrijf, wees jezelf!

Wil je meer informatie weten over de vacature of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail (lukasvanirsen@werktalent.com), app: 06-13967507 of klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent