Hovenier onderhoud

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Hoofddorp
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben je een hovenier die op zoek is naar een vaste baan? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als hovenier onderhoud ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van diverse projecten. Je werkt met diverse handgereedschappen en stapt ook regelmatig op bijvoorbeeld een zitmaaier. Onze opdrachtgever werkt op verschillende projecten je komt o.a. te werken bij bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen, VvE's, gemeentelijk openbaar groen en particuliere tuinen.

Je houd beplanting onkruidvrij, maait gazons bij, snoeit diverse heesters, hagen en algemeen onderhoud aan diverse objecten. Daarnaast heb je contact met de klant en werk je in een team van tussen de 2 en 4 personen.

Wat wij bieden

Wij Bieden:
Jouw nieuwe werkgever groeit de afgelopen jaren gestaag door, ze hebben oog voor hun medewerkers en waar nodig mag je je bijscholen.
Je salaris ligt tussen de € 12 en € 15 bruto per uur.
Je krijgt goede werkschoenen en werkkleding word aangemeten om je werk goed uit voeren.
37-urige werkweek
Tijdelijk dienstverband met kans op overname door de opdrachtgever

Gezien de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een medewerker die voor de lange termijn aan de slag wil en een toekomst op wil bouwen binnen dit bedrijf.


Wat wij vragen

Wij Vragen:
Ervaring als hovenier
In bezit van rijbewijs B + (E is een pre)
Je bent Fulltime beschikbaar
Je bent in het bezit van een geldige VCA of bent bereid om deze te behalen

Over het bedrijf

Het Hoveniersbedrijf waar je voor zal werken is gevestigd in Voorhout en werkt tussen Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag.

Innovatie is voor dit bedrijf een basisvoorwaarde voor een leerfbare en duurzame omgeving. Het team dat er te werk gaat is gedreven en samen realiseren zij bijzondere projecten op het gebied van landschapontwikkeling, openbaar groen, boomverzorging, particuliere tuinaanleg, sport & recreatie en werk- en zorgomgeving.

Solliciteren

Is dit jouw nieuwe job? Heb je vragen over de functie? Bel, mail of app naar 06 53 93 39 95 / maikelvandersloot@werktalent.com.

Na een intakegesprek waar we je wensen en de functie goed doornemen. Zullen we je voorstellen bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je de gehele procedure.

Wij helpen je graag naar je nieuwe toekomst!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent