Commerciele werkvoorbereider

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoofddorp
Salaris € 3800,- per maand
Direct naar:
Commercieel, technisch, precies, overzichtelijk. Zijn dit enkele kernwoorden die jou omschrijven? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

In deze functie versterk je de serviceafdeling en backoffice. Je bent onmisbaar voor de service- en verkoop buitendienst. Je signaleert tijdig herstel- en revisiewerkzaamheden en onderhoudt het contact met de buitendienst en opdrachtgevers.

Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de werkvoorbereiding en de begeleiding van de werkzaamheden. Ook zorg je voor de calculaties en (service) offertes, inkoop, planning en de serviceadministratie en controle. Dit alles doe je zonder veiligheid, arbeidsomstandigheden en het milieu uit het oog te verliezen.

Dit krijg je

  • Een bruto maandsalaris tussen de €3000 en €3800 afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Direct een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
  • Een Fulltime functie;
  • Beschikking over een werktelefoon;
  • Veel ruimte en vrijheid om je te ontplooien binnen de organisatie;
  • Een vergoeding van €243 per dienst die je draait in de storingsdienst.

Dit ben je

Natuurlijk breng je een gezonde dosis ondernemerschap met je mee. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht en blinkt uit in plannen en organiseren. Ook onder druk ben je een teamspeler en weet je op een positieve manier het team aan te sturen. Tot slot draai je 1 keer in de 10 weken mee in de storingsdienst.
 
Verder heb je minimaal een mbo-4 opleiding afgerond in een relevante richting en heb je al enige praktijkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
 

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van noodstroomaggregaten, gevestigd onder de aanvliegroute van Schiphol, tussen Leiden en Amsterdam. Ze zijn breed actief van het plaatsen van nieuwe aggregaten tot grote service en onderhoud projecten. Je komt te werken in een gedreven en gezellig team dat zich dagelijks met hart en ziel inzet voor een optimale service!

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent