Operator drukkerij 2-ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tiel
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als operator en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ga de uitdaging aan als flexodrukker!


Over de functie

Ter uitbreiding van het team op de drukkerij zijn wij op zoek naar een technische operator of productiemedewerker die het gehele drukproces willen begeleiden. Heb je ervaring in een grafische werkomgeving als operator? Of heb je een opleiding in grafische vormgeving gevolgd? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou! Bij dit bedrijf heb je de kans om opgeleid te worden tot flexodrukker. Maar wat houdt deze functie dan precies in? Flexodruk is een rotatieve hoogdruktechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele drukvormen, meestal fotopolymeer platen en sneldrogende dunne vloeibare inkt. Samen met je collega's zorg je ervoor dat voorgemonteerde rollen in de machine worden gezet. De machine wordt door jou en je collega's ingesteld, dit verschilt natuurlijk per product hoeveel verschillende kleuren er gebruikt moeten worden. Je mag jezelf ook wel grafisch vormgever noemen! Tijdens het drukproces is het van belang dat alles goed in de gaten wordt gehouden. Doordat er camera's zijn geplaatst kan dit goed in worden gevolgd. Daarnaast is het van belang dat de kwaliteit vaak wordt gecontroleerd. Komt de kleur goed uit? En blijft de kleur ook steeds hetzelfde? Het is van groot belang dat dit goed wordt uitgevoerd om aan de wensen van de klant te voldoen.


Wat wij bieden

Wij bieden

  • Een vaste fulltime functie (vast werk) voor bepaalde tijd;
  • Na een minimale periode van 6 maanden via WerkTalent krijg je bij gebleken geschiktheid een contract aangeboden door het bedrijf;
  • Gemoedelijke werksfeer met oog voor de medewerkers;
  • Werken in een tweeploegendienst; (06:00 uur - 14:00 uur / 14:00 uur - 22:00 uur)
  • Werklocatie is Geldermalsen, dit ligt in de buurt van Tiel, Culemborg, Zaltbommel en Den Bosch.

Wat wij vragen

Voor deze functie vragen wij:

  • VMBO/MBO niveau, grafische richting door opleiding, diploma's of werkervaring;
  • Meerdere jaren ervaring als drukker is een pré;
  • Oog voor detail en kwaliteit;
  • Goed kunnen werken in teamverband;
  • Beschikken over eigen vervoer.


Over het bedrijf

Onze klant is een producent van hoogwaardige flexibele verpakkingen voor de levensmiddelen-, petfood en non-food industrie. Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is specialist op het gebied van drukken, lamineren en snijden van folies. Naast deze folies voor de verwerkende industrie produceren zij tevens eindproducten zoals blokbodemzakken, harmonicazakken en vellen. Het is een informele organisatie met korte lijnen waardoor zij zeer flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Doordat zij reprografie in eigen beheer hebben, heeft bedrukte folie een korte doorlooptijd.


Solliciteren

Bij interesse ontvangen wij graag een cv met korte motivatie. Natuurlijk mag je bij vragen ook altijd eerst even contact opnemen!


Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent