Customer service medewerker

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1650,- per maand
Direct naar:
Heb jij een luisterend oor, help jij graag mensen en ben jij oplossingsgericht? Lees dan even verder!

Over de functie

Als customer service medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant. Zij bellen jou met allerlei vraagstukken over bestellingen, pakketten, rekeningen en afspraken met monteurs. Daarnaast zijn er ook licht technische vragen die gaan over TV-, internet- of telefonieaansluitingen.

Daarbij komt natuurlijk kijken dat jij de bestaande klanten verzorgt van een goede service en weet jij wat de klant nodig heeft. Wanneer jij jezelf wilt uitdagen kan je mensen eventueel andere of meerdere producten aanbieden, dit is dan vooral adviserend. Wanneer dit lukt kan jij je salaris kan uitbreiden met leuke bonussen.

Niet elke klant zal even tevreden opbellen, zij hebben last gehad van bijvoorbeeld een storing, moeizame verhuizing of problemen met de verbinding. Wanneer jij deze klanten spreekt vindt je het een uitdaging om bij deze klanten ervoor te zorgen dat ze met een tevreden gevoel ophangen.

Omdat je moet beschikken over specifieke informatie om klanten te helpen begin je met een fulltime betaalde training van 1,5 week. Daarna kan je beginnen op de belvloer onder begeleiding van een supervisor, je staat er nooit dus nooit alleen voor.

Binnen dit bedrijf is wanneer jij erg gemotiveerd bent de ruimte om door te groeien, uitdaging genoeg!

Wat wij bieden

Wat zit er voor jou in?

 • Een startsalaris van € 1650,- per maand exclusief interessante bonussen!
 • Fulltime en parttime mogelijkheden, 16 t/m 40 uur
 • Werktijden van 08:00 tot 20:00 dus je kan flexibel je eigen rooster indelen
 • Een functie die fantastisch op je CV staat
 • Mogelijkheid om een vast dienstverband te verdienen
 • De kans om deel uit te maken van een gezellig en informeel team die wel houden van een bedrijfsuitje of borrel!

Wat wij vragen

Waarover moet jij beschikken?

 • Je bent minimaal 18 jaar
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een luisterend oor en geduld
 • Je bent communicatief sterk, empathisch en gedreven
 • Je bent woonachtig in de regio van Tilburg, Waalwijk of Breda

Over het bedrijf

In dit bedrijf draait alles om persoonlijke aandacht, niet alleen voor de klant, maar ook voor jou. Persoonlijke ontwikkeling en maatwerk training staan centraal, waardoor je rustig het bedrijf leert kennen en gemakkelijk instroomt. Er heerst een open en betrokken cultuur, waar respect en fatsoen hoog in het vaandel staan. De sfeer is gezellig, collegiaal en informeel. Verdeeld over 8 locaties in Nederland wordt er hard gewerkt om tot de beste prestaties te komen. Je bent het visitekaartje van bekende bedrijven zoals Vodafone en Ziggo.

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving voor deze functie. Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er de klik? Dan kun je op uitzendbasis aan de slag bij deze werkgever en heb je kans om snel in vast dienstverband te kunnen treden bij geschiktheid.

Wil je meer informatie over de vacature of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail ( lukasvanirsenwerktalent.com ) of app: 06–13967507 of klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent