Assemblage medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bergen op Zoom
Salaris € 2250,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Heb jij affiniteit met techniek en vind jij het mooi om mensen te helpen? In deze functie plaats jij trapliften bij mensen thuis. Je bent dus lekker op pad en ontmoet elke dag nieuwe mensen. Het is zeer dankbaar werk en jij maakt het verschil!


Over de functie

Als service monteur / monteur trapliften ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften. Hiervoor volg je een opleiding van een week bij het hoofdkantoor (uiteraard zorgen zij voor een superverblijf). Eenmaal alle kennis opgebouwd die nodig is dan krijg je de beschikking over een auto van de zaak en word je ingezet als monteur van de trapliften in de regio.

De 1e 3 weken krijg je een inwerktraject voordat je zelfstandig op pad gaat. Als installatiemonteur plaats je trapliften, onderhoud deze vakkundig en geef je klanten uitleg over de werking van de lift. Daarnaast ben je bereid 1 x in de 6 dagen een storingsdienst op je te nemen. Ook heeft elke regio een groepsapp, dus mocht er nood aan de man zijn, kan er altijd hulp in worden geschakeld.

Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf, je ontmoet leuke mensen die dit ook nodig hebben, je werkt dus tevens voor een goed doel. Gezien de functie is het behoorlijk allround, je bent technische dienst, onderhoudsmonteur, servicemonteur, productiemedewerker, montagemedewerker ALLES IN ÉÉN functie.

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken kom. Dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt.

Als jij affiniteit hebt met techniek dan kom je zeker al in aanmerking voor deze baan. Alles kan, kennis van metaal of ben je automonteur geweest, haal jij computers uit elkaar om de electronica opnieuw aan te sluiten of sleutel je graag aan brommers dan zou jij dit werk kunnen.


Wat wij bieden

Naast een fulltime, uitdagende, technische vaste baan in de buitendienst biedt men ook het volgende aan:

 • Startsalaris tussen de €2550 - €2400 euro;
 • Auto en telefoon van de zaak;
 • Je werkt vanuit huis (je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent);
 • 1e week krijg je een uitgebreide training in het hoofdkantoor (men zorgt ervoor dat je in een mooi hotel verblijft);
 • Dagdiensten (7:30 tot ± 16:30 uur);
 • Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
 • Waardering vanuit de klanten, want zij hoeven hun huis niet meer uit.
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken.

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in omgeving Bergen op Zoom (zeer grote voorkeur), Roosendaal, Breda en omgeving;
 • Vast werk, full time;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs;
 • 1 x per 6 dagen beschikbaar voor een storingsdienst (hier krijgt men een vergoeding voor);
 • Technisch inzicht, het helpt als je verstand hebt van diverse technieken (denk aan autotechniek, werktuigbouwkunde, elektro etc), dit mag uiteraard ook als hobby zijn.
 • Daarnaast ben je representatief en heb je altijd een glimlach op je gezicht.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trapliften voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.


Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal via een video-intake plaatsvinden gezien wij landelijk zoeken. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.


Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent