Receptioniste / Telefoniste (Parttime)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2000,- tot € 2350,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een allround functie waar jij het visitekaartje van het bedrijf bent? Dan is dit je kans.


Over de functie

Je gaat bij onze opdrachtgever naast werkzaamheden als het aannemen en doorverbinden van inkomende telefoontjes ook verschillende andere zaken doen! Je draagt zorg voor de ingaande en uitgaande post, plaatst diverse bestellingen voor het bedrijf en hebt verschillende administratieve taken. Hiernaast ben je als receptionist(e) verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoek aan de receptie.

Bij de opdrachtgever wordt je goed ingewerkt zodat je binnen no-time volledig zelfstandig je taken kan uitvoeren. Er hang een prettige werksfeer onder de medewerkers en binnen het bedrijf zijn er korte lijntjes tussen de diverse afdelingen.


Wat wij bieden

Een prima salaris (2000 - 2350 obv 40 uur)
Een zelfstandige functie met veel vrijheid
Uitzicht op vast dienstverband
Werken in een gezellig bedrijf met een platte organisatiestructuur
Flexibele parttime functie


Wat wij vragen

Kennis van de Engelse en Duitse taal (Voldoende voor het doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer), kennis van de Franse taal is een pré
Ervaring
Goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook)
Ervaring met administratieve werkzaamheden
Spontaan en representatief, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf!
Ervaring als gastvrouw is een pré
Het gaat om een parttime (DUO) functie voor 17 tot 25 uur per week tijdens kantooruren. De ene week werk je 3 dagen en de andere week 2.


Over het bedrijf

Je komt te werken als receptioniste / telefoniste bij een van de meest moderne snijbedrijven van Nederland. Ze vervaardigen hoogwaardige metalen producten op maatwerk. Ze willen naast leverancier voor hun klanten een echte partner zijn die niet alleen producten levert maar ook advies en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Ze zijn gevestigd in Oosterhout, tussen Tilburg en Breda.


Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving & selectie voor deze functie. Het eerste- en/of tweede gesprek zal dan ook met WerkTalent Tilburg zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er een klik? Dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever voor!

Wil je meer informatie over de vacature of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail (pieterkuijpens@werktalent.com) of app: 06–13996027 of klik op de solliciteer knop hieronder.


Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent