Veiligheid Monteur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Heb jij twee rechterhanden en is werken op hoogte geen probleem?


Over de functie

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je begint je dag aan de zaak, samen met jouw collega's met een kop koffie. Gezamenlijk nemen jullie de werkzaamheden door voor de klus en indien nodig, pak je nog wat materialen. Je stapt de werkbus in en jullie gaan vervolgens aan de slag. Samen met je collega zorgen jullie ervoor dat onze elektromonteurs veilig de installaties op hoogte kunnen plaatsen en installeren. Om dit te kunnen realiseren moeten er eerst wat voorbereidingen in verband met de veiligheid getroffen worden. Dit is jouw verantwoordelijkheid.

Wat is er nodig bij dit project?
Wij installeren voor onze elektromonteurs verschillende soorten beveiliging, dit is afwisselend per project. Of het nu gaat om valbeveiliging (dit kan zowel horizontaal als verticaal), markering, signalering, kooiladders of hekwerken, wij leveren het allemaal! Per opdracht ga je samen met een collega deze maatregelen treffen en zorgen jullie voor optimale bescherming van je collega's. Jullie werk is zeer belangrijk en het is dan ook van belang dat jullie de werkzaamheden met een uitstekend resultaat neerzetten.


Wat wij bieden

Als Safety Monteur / Monteur Valbeveiliging is geen dag hetzelfde, doordat wij verschillende projecten door het gehele land realiseren. Buiten mooie projecten en veel diversiteit kan je het volgende van ons verwachten.

  • Fulltime baan van 38 uur per week
  • Startsalaris tussen €1800 en €2200 per maand
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Klimcursus, zodat je juist op hoogte te werk gaat
  • Jong en energiek team van collega's
  • Vast werk met contract bij onze organisatie

Wat wij vragen

Als monteur in de buitendienst is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt, veel van onze projecten hebben te maken met onder andere bliksembeveiliging. Hierdoor verricht je veel werkzaamheden op hoogte uit. Tevens heb je een VCA certificaat, ben je fulltime beschikbaar én technisch onderlegd.

Durf jij het aan ons team te komen versterken?


Over het bedrijf

Wij zijn een jong bedrijf die zich onder andere inzet op het gebied van aarding- en bliksembeveiligingsinstallaties. Dit doen wij door het gehele land, bij zowel bedrijven als bij particulieren thuis.

Zoals je weet, is geen enkele installatie of dak hetzelfde, waardoor elke klus anders is. Aangezien er vele installaties geïnstalleerd worden op het hoogste punt van het pand, staat de veiligheid van onze collega's voorop. Mede daarom zijn wij op zoek naar een durfal die niet bang is om op hoogte, voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

In Maasdijk (Regio Westland en in de buurt van Rotterdam) bevindt zich ons kantoor met werkplaats. Hier komen wij allemaal samen in de vroege ochtend voor een kopje koffie, voordat wij naar verschillende opdrachten gaan.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.
Heb je vragen over het bedrijf of de rol? Geen probleem, je kan Ernst bereiken via 0174-612690.


Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent