Machine Operator - 3 Ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bergschenhoek
Salaris € 1800,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:

Vind jij het gaaf om met machines te werken en de verantwoordelijkheid te dragen om eventuele storingen op te lossen? LEES DAN VERDER!Dit ga je doen

Als Machine Operator kom je te werken in de 'sauzenkeuken' of bij één van de verpak-afdelingen. Op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het juist afstellen en draaien van de productielijn of verpakmachine. Je lost kleine storingen op en bouwt de machine om als dit nodig is. Daarnaast is het schoonhouden van de machine en de werkplek een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Samen met de collega’s aan de lijn ben je verantwoordelijk voor een top resultaat waarbij je nooit afbreuk doet aan de kwaliteit.

Omdat je in deze functie ook strikte (voedselveiligheids-)regels en procedures moet volgen is het belangrijk dat je netjes en precies werkt én dat je gewend bent aan het bijhouden van administratieve gegevens.
Tot slot werk je in een ploegendienst waarbij je ook ’s nachts moet werken, maar in het weekend vrij bent. En natuurlijk hoort af en toe overwerken er gewoon bij.

Heb je ervaring in het werken met productielijnen en kun je ingezet worden bij verschillende machines, dan is de kans groot dat je door kunt groeien naar Allround Machine-operator.Dit krijg je

  • Een fulltime functie in 3 ploegendienst, 37,5 uur in de week; 
  • Ploegentoeslag;
  • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie;
  • Een salaris tussen de €11,74 en de €13,00 bruto per uur exclusief toeslag (afhankelijk van ervaring);
  • Tijdelijk dienstverband, bij gebleken geschiktheid kans op vast dienstverband;
  • Werklocatie: Rotterdam, Spaanse Polder.


Dit ben je

  •  Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent bereid om in 3 ploegendienst te werken; 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; 
  • Ervaring als (Machine) Operator is een grote pré. 

 

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in specerijen en kruiden. De volledige keten van grondstof tot eindproduct wordt bij onze relatie in de fabriek en het warehouse gemaakt. De focus wordt gelegd op duurzaamheid en transparantie. Vervolgens worden de eindproducten over heel de wereld verscheept.Interesse?

Denk jij dat dit nu jouw toekomstige baan zou kunnen zijn? Solliciteer dan direct en vergeet niet je meest recente CV te uploaden. Je kan ook mailen naar bodenotter@werktalent.com.Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent