Assemblage monteurs

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:

Nieuwe werkplaats, nieuwe voertuigen, nieuwe plannen, nieuwe bedrijfstak: nu nog een paar nieuwe monteurs!Over de functie

• Als lasser / assemblage monteur houd je je bezig met het (vanaf basale tekening) opbouwen van speciale voertuigen vanaf een kaal chassis (alles is maatwerk). Er wordt gewerkt met (water)tanks, pneumatiek, hydraulische systemen, kranen, besturingen etc. Waar nodig las je onderdelen en wanneer de praktijk anders is dan de tekening denk je actief mee in aanpassingen.
​•Je bent letterlijk elke minuut met iets ander bezig, geen sleur meer dus! Er is voldoende kennis aanwezig om te zorgen voor een goede inwerkperiode.
 Wat wij bieden

Het maximale salaris bedraagt € 3.000,- bruto per maand. Je werkt in dagdienst en hebt stabiele werktijden. Het betreft een vaste functie met mogelijkheid tot doorgroei. Verder gaat het om een fulltime vaste baan en kun je afhankelijk van je profiel direct in dient bij de klant (geen detachering/ uitzending).
 Wat wij vragen

• Voor onze klant is opleiding niet van belang. Wel dien je een echte techneut te zijn en gaat jouw hart sneller kloppen van een leeg chassis, een tekening en een grote hoeveelheid componenten die hier op moeten worden gemonteerd.
• Buiten de technische montage dien je te kunnen lassen (dit geldt niet voor de elektromonteur).
• Je bent woonachtig binnen een straal van 45min ten opzichte van Tilburg/Waalwijk. Je woont bijvoorbeeld in Breda, Raamsdonksveer, Dongen, Oosterhout, Den Bosch of vergelijkbaar.
 Over het bedrijf

Onze klant is een groot bedrijf met een dorps karakter. Ze hebben een groot wagenpark wat bestaat uit tientallen speciale vrachtwagens en kleinere voertuigen. Onlangs is besloten dat ze in Waalwijk zelf de voertuigen gaan bouwen. De werkplaats (compleet ingericht) staat en er wordt nu gezocht naar een aantal goede monteurs. Dit zijn (voor nu) 2 mechanische monteurs en 1 elektromonteur. Hou je van (letterlijk) een nieuwe uitdaging dan zit je hier dus goed!Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent