Medewerker Heftruck en Expeditie

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geldermalsen
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:

Zoek je een vaste fulltime functie in een logistieke expeditie omgeving waarbij je af en toe over kan werken? Hou je van zelfstandig werken als chauffeur op de heftruck in een prettige werksfeer?Over de functie

Samen met de collega's op de heftruck en elektrische palletwagen zorg jij ervoor dat de kratten, fusten en kisten met fruit de hal binnenkomen en uiteindelijk verpakt het bedrijf weer verlaten. Met de heftruck los je vrachtwagens, je checkt de vrachtpapieren en verwerkt de ontvangst. Je verdeelt de producten over het magazijn en zorgt dat de sorteermachine en de verpakkingslijn voldoende voorraad hebben om te draaien. Daar wordt het fruit gesorteerd op grootte, de rotte appels worden verwijderd en het fruit wordt netjes verpakt. Daarna wordt het gekoeld opgeslagen of het gaat op transport naar de klant, zodat het uiteindelijk mooi in de schappen van de supermarkt terecht komt.

Je voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Laden en lossen;
 • Controleren van vrachtdocumenten;
 • Heftruck rijden;
 • Pallets, kisten en fusten op de juiste plaats in het gekoelde magazijn zetten;
 • Voorraad bij de sorteer- en de verpakkingsmachine zetten;
 • De werkomgeving schoon houden;
 • Producten klaar zetten voor transport.


Wat wij bieden

Je wordt niet betaald in fruit, maar kunt elke dag wel een lekkere appel of peer pakken! Je salaris en extra's, zoals toeslag voor overwerken, zijn volgens de CAO Groente en Fruit. Er heerst bij ons een prettige werksfeer en er is ruimte voor jouw ontwikkeling.

Een paar voordelen op een rijtje:

 • Een salaris tussen de € 1.900,- en € 2.300,- volgens de CAO Groente en Fruit;
 • Een mooie fulltime functie met uitzicht op een vast contract;
 • De mogelijkheid om af en toe over te werken en extra geld te verdienen;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, we kijken naar ieders capaciteiten;
 • Dagelijks verse appels en peren, waarvan je zoveel mag eten als je wilt;
 • Een prettige werksfeer en goede omgang met elkaar;
 • Moderne en gezellige kantine met een aparte rokerskantine;
 • Een professionele werkomgeving waarin jouw werk wordt gewaardeerd!


Wat wij vragen

Als je bij ons begint als expeditiemedewerker word je eerst uitgebreid ingewerkt. Natuurlijk zal je onze heftrucks en EPT's leren kennen, het magazijn en de verpakkingsomgeving, de collega's en je taken en verantwoordelijkheden. Je merkt al gauw dat we samen de schouders eronder zetten om onze klant zo goed mogelijk te helpen. Als een klant een actie of een aanbieding heeft, kan het zijn dat we overwerken om onze klant te helpen. We starten elke dag altijd samen op, en aan het eind van de dag ga je weer met een goed gevoel naar huis! Het werk is in dagdienst, maar het kan zijn er dat in de toekomst ook in ploegen wordt gewerkt.

Wat zoeken we in jou:

 • Ervaring binnen een logistieke omgeving;
 • Bereid tot overwerk of werken in ploegen;
 • Woonachtig tussen Tiel en Gorinchem.


Over het bedrijf

Wij zijn een familiebedrijf nabij Geldermalsen, in de regio Tiel - Gorinchem - Utrecht - Tilburg - Waalwijk - Den Bosch. We zijn uitgegroeid tot een flinke onderneming in de handel in en verpakking van verschillende soorten fruit. We kopen fruit in en in onze hal wordt het gekoeld, gesorteerd, verpakt, verkocht en getransporteerd naar de supermarkt. We werken met zijn allen samen in een moderne werkomgeving en in een goede sfeer. Samen zijn we er verantwoordelijk voor dat iedereen in de supermarkt onze heerlijke appels en peren kan kopen!Solliciteren

WerkTalent is partner van deze organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden we je verder zodat je een positieve start bij je nieuwe werkgever kunt maken.


Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken?
Bel of app dan naar: 06 – 13189847 of mail naar: joondeberg@werktalent.comDeel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent