Buitendienst medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Papendrecht
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:

Een leuke tijdelijke baan, een fijne werkgever, gunstige werktijden en goede arbeidsvoorwaarden! Klinkt goed toch?Over de functie

Naast de afval inzameling is Waardlanden in het voorjaar en de zomer ook verantwoordelijk voor onkruidbestrijding. Op dit moment zijn zij op zoek naar iemand die deze afdeling de komende tijd full-time wil gaan ondersteunen in de regio Hardinxveld-Giessendam. Het gaat om tijdelijk werk in de buitendienst, waar jij lekker in de natuur, een buitenwijk of in de stad aan het werk kunt, om het onkruid te verwijderen.

Hoe ziet je dag er uit?
's Ochtends kom je binnen bij Waardlanden op de locatie in Hardinxveld-Giessendam en is het eerst tijd om je om te kleden en voor een kopje koffie. Met jouw collega bespreek je wat er voor die dag op de planning staat. Daarna rijden jullie naar de locatie waar het werk uitgevoerd moet worden. Met de bosmaaier verwijder je het onkruid waar de maaimachine niet bij komt. De veegmachine rijdt er vervolgens achteraan om de onkruidresten op te ruimen. Als het werk klaar is rijden jullie door naar de volgende locatie en ga je ook daar weer aan de slag.

Kort samengevat:

 • Je begint en eindigt de dag bij Waardlanden;
 • Je werkt op verschillende locaties binnen het werkgebied van Waardlanden;
 • Je verwijdert onkruid met de bosmaaier.


Wat wij bieden

Waardlanden werkt volgens de CAR-UWO CAO. Hierdoor gaat het niet alleen om een leuke fulltime baan bij een mooi bedrijf, maar zijn ook de arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk!

Zo heb je bijvoorbeeld recht op:

 • Een salaris tussen de €1750,00 en €2100,00 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime werkweek;
 • Reiskostenvergoeding a €0,19 per km;
 • Een goede regeling voor eventuele over- en toeslag uren;
 • Een tijdelijk dienstverband, met vast werk voor de periode 01-03-2020 t/m 30-08-2020 of 01-10-2020.


Wat wij vragen

Bij Waardlanden vinden ze het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent en veel inzet toont. Het is voor hen dan ook niet noodzakelijk dat je al ervaring hebt als bijvoorbeeld hovenier of medewerker groenvoorziening. Indien noodzakelijk neemt een ervaren medewerker jou graag als leerling onder zijn vleugel, totdat je het werk zelfstandig kunt uitvoeren.

Wel vragen ze:

 • Iemand die minimaal 18 jaar oud is (in verband met de aard van de werkzaamheden);
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Full time beschikbaar in de periode 01-03-2020 t/m 30-08-2020 of 01-10-2020;
 • Ervaring met het werken met de bosmaaier is een pré.


We staan ook open voor iemand die op dit moment niet naar school gaat en op zoek is naar vakantiewerk tot aan het einde van de zomervakantie!

Over het bedrijf

WerkTalent werkt al jaren, als vaste partner, samen met Reinigingsdienst Waardlanden. Waardlanden, gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht), verzorgt de inzameling van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor ruim 64.000 huishoudens in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden. Maar daar stopt het niet! Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor: strooiwerk, veegwerk en diverse werkzaamheden in de groenvoorziening.

Bij Waardlanden hangt een prettige werksfeer. Met elkaar wordt er hard gewerkt om het werk af te krijgen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Iedereen wordt warm ontvangen, of je nou tijdelijk komt of voor de lange termijn. Hierdoor voelen de meeste mensen zich er gelijk thuis.Solliciteren

WerkTalent Gorinchem heeft als vaste partner van Waardlanden, het vertrouwen gekregen om op zoek te gaan naar een nieuwe voltijd medewerker voor de groenvoorziening. De eerste kennismakingsgesprekken zullen dan ook, bij ons op kantoor plaatsvinden. In dit gesprek bespreken wij jouw wensen, ambities, de organisatie en de functie. Als hier een match ligt, dan stellen we je graag voor bij Waardlanden! Is ook Waardlanden enthousiast? Dan mogen wij jou van harte feliciteren met je nieuwe baan!

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de button hieronder, bel of app naar Esmey de Haas: 06-19476246 of stuur een mailtje naar esmeydehaas@werktalent.com.Deel via social media:
Esmey de Haas

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent