Draaier/frezer, Plus

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2500,- tot € 3400,- per maand
Direct naar:

Nieuwe machines, nieuwe hal en veel werk: zorg jij dat de draai/frees afdeling straks staat!?Over de functie

Binnen een werkplaats van slechts 1 jaar oud (nieuw gebouw en nieuwe machines!) wordt dagelijks hard gewerkt om fantastische producten te vervaardigen (metaal/RVS/Alu). Er wordt nu gezocht naar een goede Draaier/frezer (Okuma). Het betreft een functie in dagdienst en er wordt bewust gezocht naar iemand die de afdeling echt kan vormgeven. De machines zijn nieuw, de hal is pas een jaar oud en er is veel vraag. De draai/frees afdeling dient echter verder geprofessionaliseerd worden. Dit betekent bijvoorbeeld dat je kijkt naar een betere planning, efficiënter gebruik van de machines, hogere doorloopsnelheid en een betere kwaliteit.
 Wat wij bieden

Je krijgt direct een fulltime vaste baan aangeboden (geen uitzend- of detachering). Vaak is dit al na 1 gesprek. Het salaris bedraagt maximaal € 3.400,- bruto per maand en de functie is in dagdienst.
 Wat wij vragen

Je bent bovenal een goede CNC draaier / CNC frezer (of één van beiden maar wel bereid het andere te leren). Belangrijk is dat je het grotere geheel ziet en kritisch naar verbeteringen kijkt (en hier mee aan de slag gaat!). Je vindt het leuk om een mooie basis verder uit te bouwen tot een succesvolle afdeling. Verder kom je uit de regio (Breda, Oosterhout, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem).
 Over het bedrijf

Beeld je eventjes in: een bedrijf met een eigenaar van 31 jaar oud (en dat mérk je aan alles!). Er heerst een frisse blik op bedrijfsvoering en alles gaat hier net even anders. Ondanks dat werken met metaal een oude ambacht is wordt dat hier in een modern jasje gegoten. Het machinepark en de productiehal is nog geen jaar oud en van zeer hoge kwaliteit. Een leuke hechte club waar veel wordt gelachen en weinig tot geen hiërarchie is.Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen!Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent