Logistiek medewerker festivals

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Hoofddorp
Salaris € 1600,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:

Leuk team, leuke collega's, informele sfeer, lekker verdienen.Over de functie

Altijd al willen werken voor festivals of evenementen? Onze opdrachtgever is op zoek naar kandidaten die net zo hard kunnen werken als dat ze feesten!

Wat is het eerste dat je doet op een festival? Een locker halen om je waardevolle spullen in te leggen natuurlijk! Onze opdrachtgever is de specialist in het plaatsen en verhuren van deze lockers aan grote festivals en evenementen. Jij komt te werken in een jong team met leuke hardwerkende collega's.

Een dag voordat de show kan beginnen moet het terrein festival gereed worden gemaakt. Hierbij spelen lockers een grote rol, iedereen gebruikt ze namelijk. Jij en je team zorgen ervoor dat deze op de juiste locatie worden gebracht en dat ze na afloop van het evenement ook weer worden opgehaald. Aangezien ze samenwerken met grote evenementen waar soms ook weekenders bij zitten, kan het soms zijn dat je op de locatie overnacht!

Doordeweeks zullen de lockers worden leeggehaald, schoongemaakt en zo nodig gerepareerd.Wat wij bieden

  • Je krijgt een salaris tussen de €1500.- en €2100,- per maand, gebaseerd op ervaring en leeftijd.
  • Je komt te werken in een leuk enthousiast en jong team met dezelfde interesses!
  • Je komt te werken voor een leuke en groeiende organisatie.
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast dienstverband.
  • Een fulltime baan met urengarantie.


 


Wat wij vragen

  • Je bent flexibel inzetbaar en je bent bereid om meerdere dagen op festivals/evenementen te staan.  Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent beschikbaar in het festival seizoen.
  • Je houdt van festivals!
  • Je bent fysiek sterk in verband met tillen van lockers.Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert lockers aan verschillende grote evenementen. Ze zorgen voor alle festivals binnen Nederland voor de lockers. Je komt te werken in een leuk, jong en gezellig team met hardwerkende jongeren, waar een informele sfeer heerst. Het bedrijf is gevestigd in Nieuw-Vennep en is dus goed aan te rijden vanuit Leiden, Hoofddorp,Schiphol, Amsterdam en omstreken!Solliciteren

Druk op de rode knop en dan ontvang ik jouw sollicitatie. Het eerste gesprek zal bij mij op kantoor in Leiden plaatsvinden waar we jouw wensen bespreken. Vanaf dat punt neem ik het in handen en stel ik je voor bij onze opdrachtgever. Voor verdere vragen kan je altijd contact op nemen met mij door middel van App, mail of bellen!Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent