Verdeler / orderpickers

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 2100,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Wil jij werken voor een gezonde opdrachtgever dat staat voor hoge kwaliteit en verse producten. Je werkt dag, nacht en krijgt hiervoor een mooi salaris en passende vergoedingen. Solliciteer hier!

Over de functie

Je gaat aan de slag als magazijnmedewerker waarbij je werkt met tientallen soorten producten die vers geleverd worden aan supermarkten! Je zorgt dat alle bestellingen/orders klaar staan voor transport en controleert of alle verpakkingen er goed uit zien. Je zorgt dus voor kwaliteit en kwantiteit. Om fijn te werken zorg je hiernaast dat je werkplek altijd netjes en opgeruimd is! 
Je werkt in veel verschillende diensten, dus je kan in de dag, nacht, ochtend en avond werken. Dit is ook uiteraard in het weekend, als je deze diensten wilt werken ben je dus erg flexibel ingesteld.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie met veel afwisseling!
 • Je komt te werken in een dynamische omgeving in een warm familiebedrijf! 
 • Salaris tussen de €2100 en €2400 bruto per maand 
 • Toeslagen op de uren die je buiten de gebruikelijke uren om werkt
 • Vast werk met uitzicht op dienstverband bij de opdrachtgever.
 

Wat wij vragen

 • Je komt uit omgeving Leiden/Alphen aan den Rijn/Boskoop/Bodegraven
 • Je bent bereid om te werken in ploegen en bent flexibel inzetbaar ook in de weekenden!
 • Je werkt nauwkeurig en bent gericht op kwaliteit
 • Je hebt grote waarde aan orde en netheid 
 • Je hebt doorzettingsvermogen en kunt omgaan met druk, fysiek werk en je bent in goede conditie! 
 • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf met topkwaliteit in producten! De bedrijfsprocessen zijn op orde en hygiëne staat bij dit bedrijf voorop! Je gaat werken binnen een stabiel bedrijf die al meer dan honderd jaar bestaat! Ze staan hoog in het vaandel in hun branche, ze hebben diverse prijzen gewonnenen willen hun standaarden hooghouden.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij onze partner. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met onze partner en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar mariovandieren@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0613497691

Deel via social media:
Mario van Dieren

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent