Vakantiewerk productie Verwerking

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Giessen
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Wil jij deze zomer aan de de slag als productie (assistent) medewerker bij een bekend bedrijf in je regio?

Over de functie

Als machine operator / productie assistent / productiemedewerker ga je op basis van grote orders een productiemachine afstellen en bedienen. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de eindproducten. Deze producten verpak je ook en maak je gereed voor verzending. Samen met je collega's zorg je ervoor dat grote orders klaar staan voor verzending naar de klant. Ben je technisch aangele

De werkzaamheden worden verricht in een 3-ploegen systeem. Je hebt een werkweek van 37,5 uur.

Het drieploegen rooster ziet er als volgt uit en wisselt per week, waardoor je veel vrije tijd overhoudt.
Ochtenddienst: 06:00 - 14:00
Nachtdienst: 22:00 - 06:00
Middagdienst: 14:00 - 22:00

Wat wij bieden

Wat hebben we te bieden?

▪ Een fulltime functie in een tijdelijk dienstverband bij een fantastisch bedrijf
▪ Schoon en mooi vakantiewerk
▪ Vast werk in drie ploegen dus naast het werk voldoende vrije tijd
▪ Een goed salaris (inclusief 21% ploegentoeslag)
▪ Reiskostenvergoeding
▪ Werkkleding van het bedrijf
▪ Goede toevoeging aan je CV
▪ Werken in jouw eigen regio

Wat wij vragen

Wat vragen we van jou?

Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met techniek. Is dat niet zo? Dan is het ook geen probleem. Daarnaast ga je uiteraard nauwkeurig aan de slag met je taken. In verband met het drieploegensysteem is het van belang dat je 18 jaar of ouder bent. Bij voorkeur woon je in de buurt, aangezien het met OV lastig te bereiken is door het drieploegensysteem.

Je kan per week 27 (maandag 29 juni 2020) instromen op de locatie in Giessen, naar verwachting zou je tot eind augustus kunnen werken. Heb je vakantieplannen? Geef deze aan ons door, dan kunnen wij er rekening mee houden in de planning.

Over het bedrijf

Wat doet dit bedrijf precies?

Onze klant is actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor de tuinbouw, food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen vestigingen zijn in Genderen en Giessen, dit is in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg.

Wat gebeurt er op de afdeling verwerking?

Op de afdeling 'verwerking' worden de puntjes op I gezet. De bedrukte rollen plastic worden naar de afdeling verwerking gebracht waar ze tot eindproduct worden verwerkt. Je zal een van de machines gaan bedienen die de laatste stappen van het productieproces vormen. De producten die gereed zijn worden door jou ingepakt en op een pallet gestapeld. Deze mag je onder begeleiding met een heftruck naar de interne logistiek vervoeren.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via de sollicitatie-button of bellen naar 06-26977484 . Als je nog vragen hebt, mag je altijd even bellen! Wij zijn voorstander van persoonlijk contact, echter proberen wij gezien de huidige omstandigheden zoveel mogelijk digitaal te doen. Onze kennismaking zal dan ook plaatsvinden via een videoverbinding.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent