Assistent Transportplanner

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerkapelle
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Zoek je een leuke baan fulltime vaste baan waar je het vak als planner wilt leren?

Over de functie

Voor  onze planning zijn we op zoeken we een leergierig iemand die zich thuis voelt in de transport wereld. Het is makkelijk als je uit de buurt van Rottedam of Gouda komt. JE werkt op kantoor waar je de vaste planners zal ondersteunen. Je hebt veel contact met klanten en ook houdt je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden.

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen een ervaren team waar je goed kan worden opgeleid tot allround transportplanner. Daarnaast heb je na zes maanden uitzicht op een contract.

Wat wij vragen

Goede topografische kennis en kennis van computers. Verder is het prettig als je de Nederlandse en Duitse taal goed beheerst.

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een familiebedrijf met een lange historie. Er werken totaal ongeveer 30 medewerkers en op kantoor werk je in een kleiner team van 5 man.

Solliciteren

Heb je ervaring in de logistiek en wil je je graag verder ontwikkelen tot planner stuur dan snel je CV. Bellen mailen of appen kan uiteraard ook.
Ik ben bereikbaar op 0180-767001, 06-44524782 of per mail op saschabakker@werktalent.com

Deel via social media:
Sascha Bakker

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent