Operator productie

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Sint-Oedenrode
Salaris € 2250,- tot € 2650,- per maand
Direct naar:
Leuke, goedbetaalde operator baan in de omgeving van Eindhoven

Over de functie

Als operator bedien je de machines van een van onze klanten in de omgeving van Eindhoven. We hebben een aantal klanten waarvoor we op dit moment op zoek zijn naar ervaren operators (en ervaren productiemedewerkers) voor een vaste functie. De bedrijven variëren van werken aan machines in een hightech omgeving tot productieomgevingen waar gewerkt wordt met grondstoffen, hout, plastics of metalen. Samen kunnen we kijken welke van deze functies en bedrijven het beste aansluit.

 • Instellen en afstellen van machines
 • Kleine storingen verhelpen
 • Verantwoordelijk voor de output van de machine
 • In twee gevallen stuur je tevens enkele lijnmedewerkers aan
 • Het schoonhouden van de werkomgeving

Het is mogelijk om in dagdiensten of in ploegendiensten te werken.

Wat wij bieden

Als operator kom je te werken bij een van onze klanten in de omgeving van Eindhoven. Samen kunnen we bekijken welk bedrijf het beste past bij jouw wensen. Voor de functies die nu open staan geldt gemiddeld genomen het volgende:

 • Salaris van 2.250,- tot 2.650,- per maand (exclusief eventuele toeslagen)
 • Fulltime vaste functie in de omgeving van Eindhoven
 • Een goede, professionele werksfeer
 • Na de uitzendperiode van ongeveer een half jaar treedt je direct in dienst bij de werkgever en werk je toe naar een contract voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen

We zijn voor deze functies op zoek naar operators of ervaren, verantwoordelijke productiekrachten. Je bent verantwoordelijke en zoekt een nieuwe werkgever waar je lang wilt blijven werken. Herken jij jezelf hierin?

 • Ervaring als operator of stabiele ervaring als productiemedewerker
 • Bekend met het bedienen, instellen en afstellen van machines
 • Zelfstandig werkend, verantwoordelijk en flexibel ingesteld

Over het bedrijf

We hebben meerdere operator- en productievacatures openstaan rondom Eindhoven, waarvoor we kandidaten zoeken die uiteindelijk in dienst bij onze klant willen treden. De bedrijven variëren van de hightech sector tot productiebedrijven in hout, plastics en consumentengoederen. We zullen samen bespreken welke bedrijfscultuur, salaris en werkzaamheden het beste aansluiten bij jouw capaciteiten en wensen.

Solliciteren

Onze klanten hebben de zoektocht naar personeel toevertrouwd aan WerkTalent Eindhoven.

De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Eindhoven. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op de verschillende banen en op jouw wensen en ambities, zodat je kunt bepalen welke baan het beste bij jou past.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken? Bel of app dan naar: 06 – 13189847 of mail naar: joondeberg@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent