Metaalbewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2050,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring binnen de metaaltechniek en ervaring met het bedienen van automatische machines? Spreek je daarnaast vloeiend Nederlands en Engels en ben je technisch en flexibel ingesteld? Lees snel verder!

Over de functie

Als metaalbewerker weet jij als geen ander hoe je met automatische machines om moet gaan. Je zorgt voor het voorbereiden en gereedmaken van producten welke daarna worden gebruikt voor verdere stappen binnen de productie. Doordat jij kennis van machines hebt weet je hoe je deze in moet stellen of bedienen en voorzie jij je teamleider van informatie tijdens een storing. Tijdens de pauze drink je graag een kopje koffie met je collega’s en kletsen jullie wat bij want met die herrie van de machines en de oordoppen die je in hebt kom je daar bijna niet aan toe. Doordat je collega’s uit verscheidene landen komen spreek jij vooral Engels met hen. Dit is geen probleem voor jou want naast vloeiend Nederlands kun jij je ook prima verstaanbaar maken in het Engels.

Bij aanvang van de functie zullen je werktijden van 07.30 uur tot 16.30 uur zijn. Mocht de opdrachtgever een langere verbintenis met je aan willen gaan dan zal je bereid moeten zijn om in ploegendiensten te werken met uiteraard een hoger salaris welke daar bij past.

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van €2050 o.b.v. 38 uur per week
• Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 kilometer)
• Wekelijkse verloning
• Fulltime (38 uur) werk bij onze opdrachtgever
• Bij gebleken geschiktheid in dienst bij de opdrachtgever
• Diverse doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Aantoonbare ervaring heeft met automatische machines in de metaalindustrie
• Kennis heeft van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Fulltime (38 uur per week) beschikbaar is
• Flexibel is ingesteld en bereid is om wisselende diensten te werken
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag
• Een afgeronde MTS opleiding heeft maar dit is niet noodzakelijk!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever gaan wij nu nog niet bekend maken, echter kunnen wij wel al een kleine indruk van ze geven. Het gaat om een bedrijf die een ervaren speler is op het gebied van metaaltechniek en met name in de verankerings- en bevestigingsproducten. Op dit moment zorgen 80 personeelsleden er dagelijks voor dat alle klanten worden voorzien van hun aanvragen. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft onze opdrachtgever ook een dochteronderneming in Amerika welke ook wordt voorzien met de opslag. Met aanvragen vanuit de hele wereld wordt onze opdrachtgever gezien als een grote speler met klanten in de energie, petrochemische industrie en de scheepsbouw.

Solliciteren

Ben jij de flexibele metaalbewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent