Salespromotor automotive

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1750,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij een vlotte babbel, ben je commercieel ingesteld en op zoek naar een flexibele en afwisselende baan als commercieel medewerker/vertegenwoordiger? Lees snel verder!

Over de functie

Als sales promotor ben jij degene die potentiële klanten informeert over de mogelijkheden van ruitreparatie of andere schadeherstellende werkzaamheden. Iedere dienst start je op het hoofdkantoor in Rotterdam, vanuit hier vertrek je naar de uiteindelijke werklocatie, bijvoorbeeld een dorpsplein of een parkeergarage. Bij aankomst plaats je diverse promotiematerialen en beoordeel je de geparkeerde auto's op mogelijke schades, bijvoorbeeld sterretjes en barsten in autoruiten of overige deuken. Wanneer je schade geconstateerd hebt plaats je een flyer onder de ruitenwisser om de eigenaar van de auto te informeren over de herstelmogelijkheden. Wanneer de eigenaar van de auto zich uiteindelijk bij de auto bevindt, informeer je hem/haar over de mogelijkheden van reparatie welke veelal vanuit de verzekering vergoed kan worden.

Wanneer al het bovenstaande voor jou geen moeite meer kost, is er tevens een mogelijkheid om een cursus te volgen zodat jij de kleinere sterretjes in de autoruit kunt repareren. Zo is geen dag hetzelfde, iedere dag werk je op een andere locatie en heb je te maken met verschillende probleemgevallen waarbij jij de juiste vorm van service probeert te bieden.  

Wat wij bieden

Omdat jij de salestijger bent die wij zoeken bieden wij jou:

• Een vast bruto maandsalaris van €1750 o.b.v. 40 uur per week
• Een extra bonus welke kan oplopen van €500 tot €1000 netto per maand (€5 per verkochte bon)
• Direct in dienst bij de opdrachtgever (vast werk)
• (Interne) opleidingen en diverse doorgroeimogelijkheden (kleine ruitschades herstellen)
• Werken op verschillende locaties in Nederland
• Werken met mensen in een leuk en gezellig team

Wat wij vragen

 Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Relevante werkervaring heeft (straatverkoop)
• Commercieel is ingesteld is
• Fulltime beschikbaar is
• Communicatief vaardig is
• Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
• Woonachtig is in omgeving Den Haag/Rotterdam
• Rijbewijs en/of eigen vervoer heeft (pré)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren hersteller van diverse soorten autoschades. Zo is men gespecialiseerd in het uitvoeren van ruitreparaties, ruitvervanging en het uitdeuken zonder te spuiten. Het bedrijf is een jong en groeiend bedrijf welke gevestigd is in Rotterdam en tevens Bovag gecertificeerd is. Binnen het bedrijf werken ongeveer 10 a 15 werknemers, iets wat geheel afhankelijk is van de drukte in de markt.

Solliciteren

Ben jij de enthousiaste salespromotor die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent