Buitendienst monteur interieurbouw

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Tilburg
Salaris € 2300,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Heb jij twee rechterhanden en het bekende "timmermansoog"? Dit interieurbouw bedrijf zoekt per direct 2 buitendienstmonteurs voor de minimale duur van 4 maanden.

Over de functie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde naam in de interieurbouw en richt zich op de hoog segment particuliere sector, Retail sector, zakelijke dienstverlenende sector en werkt nauw samen met architecten bureaus. Als monteur kom je dus op bijzondere locaties, van gloed nieuwe winkelpanden tot kapitale villa’s of penthouses in het Rotterdamse of Amsterdamse havengebied. Van belang is dus dat je klantgericht te werk gaat en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het gaat hierbij vaak om grote investeringen en de klant wil daarvoor natuurlijk ook het gevoel hebben vakmensen toezien op de perfecte afwerking van hun project.

Samen met je collega’s vertrek je ’s ochtends met werkbussen en materialen naar locatie. Daar laad je de materialen uit en brengt deze naar de juiste ruimte of verdieping. Samen met zeer ervaren interieurbouwers gaan jullie stap voor stap zorgen dat het project naadloos past in het bestaande interieur. Op locatie worden er dus vaak nog de laatste aanpassingen gedaan (zagen, boren, aflakken en kitten) om het beoogde kwaliteitsniveau te behalen.
Nadien zorg je er ook weer voor dat de locatie picobello wordt achtergelaten zodat de klant direct zijn of haar nieuwe toonbank, balie, inloopkast, keuken ect. in gebruik kan nemen.
Op naar de volgende klus!

Het gaat hierbij om een tijdelijke fulltime functie tot en met 1 september, maar er is een zeer reële kans dat het uitloopt vanwege de grote hoeveelheid opdrachten die blijven binnen stromen. Ook wordt je aangenomen om tijdelijk vast personeel dat vakantie houdt te vervangen. Laat jij de komende maanden zien dat je uit het juiste hout bent gesneden, je gemotiveerd, loyaal en leergierig bent? Dan ligt er een vaste aanstelling in het vooruitzicht. 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende fulltime baan tot en met 1 september
 • Geen dag is hetzelfde en je werkt wekelijks op de meest uiteen lopende locaties!
 • Salaris afhankelijk van je ervaring tussen € 2.300 en € 3.000 bruto per maand
 • On-the-Job training krijgen van zeer ervaren interieurbouwers en monteurs in hun mooie vak
 • Reiskosten vergoeding conform cao
 • Wekelijks je salaris ontvangen via WerkTalent
 • De kans om een vaste baan te verdienen


 

Wat wij vragen

Wij zoeken 2 monteurs met:

 • Ervaring als interieurbouwer, timmerman, klussennier of fijnere bouwwerkzaamheden zeer gewenst.
  Ook hobbymatig klussen kan hierin volstaan.
 • Een geldig rijbewijs
 • Een loyale, leergierige en gedreven werkhouding om een ploeg van vakmensen te komen ondersteunen
 • Fysiek ben je fit omdat je vrijwel de hele dag fysiek arbeid levert en regelmatig iets moet tillen
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent woonachtig in de regio Tilburg, Den Bosch, Breda, Waalwijk of de west kant van Eindhoven

Over het bedrijf

Klantgerichtheid, vakmanschap en goed werkgeverschap staan hier centraal. Deze drie aspecten dragen bij aan het hoge niveau waar zij zo om bekend staan.

Al tientallen jaren is dit interieurbouw bedrijf een gerenommeerde naam in de branche. Door de hoge kwaliteit van haar producten, het vakmanschap en klantgerichte werkwijze hebben zij zich een sterke positie verworven binnen de interieurbouwers branche in Nederland. Er heerst een open deuren cultuur, een groot gevoel voor saamhorigheid en je hebt moderne machines en gereedschappen tot je beschikking om je werkzaamheden uit te voeren.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze baan? Druk dan op de solliciteer button! Of stuur dan je cv naar isaohorella@werktalent.com. Heb je vragen over deze vacature? Dan ben ik te bereiken op 06 44524886. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Deel via social media:
Isa Ohorella

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent