Tractor chauffeur

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over je rijbewijs B+T? Heb je ervaring op de tractor en een geldig VCA certificaat? Lees dan snel verder en solliciteer!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van circa €2100 o.b.v. 40 uur per week.

Als tractor chauffeur vind jij het natuurlijk heerlijk om dagelijks in de buitenlucht te werken! Of het nu winter of zomer is, jij rijdt het liefst de hele dag buiten rond. Wat doe je zoal de hele dag? Heel simpel, je werkt op diverse groenprojecten voor bijvoorbeeld de gemeente of de provincie. Je houdt je bezig met het maaien van bepaalde velden bijvoorbeeld sportvelden of de grasvelden in woonwijken. Daarnaast ondersteun je de medewerkers van de groenvoorziening met het aanleggen van kunstgras, graszoden en bestrating. Waar nodig ondersteun je ook bij maaiwerkzaamheden aan grasvelden en bermen en help je bij het machinaal ruimen van bladeren en het snoeien van bomen. Het is van belang dat je enige kennis hebt van machines en technisch bent ingesteld omdat jij er voor zorgt dat jouw machine te allen tijde naar behoren werkt.

De werktijden zijn voornamelijk van 07.00 uur tot 16.00 uur. Mocht het voorkomen dat het werk nog niet is afgerond dan wordt enige flexibiliteit met betrekking tot overwerken uiteraard zeer gewaardeerd!

Wat wij bieden

Voor de functie als tractor chauffeur kunnen wij jou het volgende bieden:

• Een bruto maandsalaris van circa €2100 o.b.v. 40 uur per week
• Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km)
• Wekelijkse verloning
• Bij gebleken geschiktheid vast werk en in dienst bij onze opdrachtgever
• Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Ervaring heeft als tractor chauffeur
• In het bezit is van een VCA certificaat en een VOG kan overleggen
• Beschikt over rijbewijs B+T
• Fulltime beschikbaar is
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van groen en grond. Zij zijn sinds dit jaar overgenomen door een grotere partij binnen de GWW. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud aan (particuliere) tuinen, parken, recreatieterreinen, natuurterreinen, industriegebieden en/of gehele woonwijken, onze opdrachtgever is er gespecialiseerd in. Het is het juiste adres voor alle groene en grond werkzaamheden. In de winterperiode verricht men tevens de werkzaamheden wat betreft de gladheidsbestrijding. Het bedrijf voert de werkzaamheden voornamelijk in de regio van Den Haag uit en incidenteel daarbuiten. Bijvoorbeeld in de regio van Westland, Delft, Rotterdam en Leiden.

Solliciteren

Ben jij de tractor chauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent