Projectplanner Telecom

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2200,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben je flexibel ingesteld, heb je HBO-denkniveau en wil je aan de slag als werkvoorbereider in de installatietechniek?

Over de functie

Als werkvoorbereider telecom zorg je dat de rest van het buitendienst team haar werk zorgeloos uit kan voeren. Als werkvoorbereider maak jij de planningen voor de monteurs, houd je de uren administratie bij en stuur je verschillende teams aan. Jij kan dan ook als geen ander verbanden leggen en weet problemen snel te signaleren. Je pakt zaken snel op weet van aanpakken. De komende 1,5 jaar staat een project gepland waarbij jouw komst als geroepen komt. Flexibiliteit staat erg hoog in het vaandel: de werklocatie voor de komende 1,5 jaar zal in Wageningen zijn. Aangezien onze opdrachtgever toekomstgericht is, zijn zij opzoek naar iemand die uit de omgeving van Made komt. Daar is het hoofdkantoor gevestigd, de vaste standplaats waar vanuit je normaal gesproken werkzaam zal zijn. Ben je een liefhebber van autorijden? Dan is dat dus mooi meegenomen. Je werkdag start om 07:00 of 07:30 en zal rond 17:00 - 17:30 eindigen, echter is er natuurlijk kans dat je later thuis bent aangezien er flexibiliteit van je wordt verwacht. Eerst zal je via WerkTalent in dienst komen, als dit van beiden kanten goed bevalt, is er kans op overname door de klant. 

Wat wij bieden

Wat hebben we jou te bieden?

 • Salaris tussen €2200 en €2400 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Je komt te werken bij een kleine organisatie waar een gezellige werkmentaliteit is
 • Eerst kom je via WerkTalent in dienst, bij gebleken geschiktheid wordt je overgenomen bij de opdrachtgever.
 • Verzekerd van vast werk voor bepaalde tijd
 • Ruimte om initiatieven en verbeterpunten aan te geven
 • 2 of 3 keer per jaar een gezellig uitje met je collega's 

Wat wij vragen

Als werkvoorbereider beschik je over de volgende eigenschappen:
 

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Hbo-denkniveau
 • Véél flexibiliteit
 • Geen bezwaar tegen reistijd
 • Mensgericht
 • Probleemoplossend vermogen
 • Woonachtig in de omgeving van Made

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in telecom netwerken. Het aanleggen, installeren, onderhouden en beheren van elektrotechnische- en telecommunicatienetwerken, zowel coax, koper als glasvezel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Made, dit is in de regio Breda, 's-Hertogenbosch en Oosterhout. Vanuit Made wordt projectmatig gewerkt op locaties door heel Nederland. Als dit voor langere tijd is zorgen zij dat ter plaatste een werkruimte/kantoor wordt ingericht.

Solliciteren

Ben jij de flexibele werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan via de sollicitatiebutton en upload je CV en motivatiebrief. Onze klant heeft de werving en selectie aan WerkTalent Altena toevertrouwd. Het eerste sollicitatiegesprek zal dan ook met ons zijn. Wij zijn voorstander van persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie proberen we zo veel mogelijk digitaal te doen. De eerste kennismaking zal dan ook via een videoverbinding plaatsvinden. 

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent