Sales toppers gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1700,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Ben jij klaar om een carrière te beginnen binnen de verkoop of heb je al de nodige ervaring en wil je uiteindelijk accountmanager worden?

Over de functie

Bij WerkTalent zien we het anders. Daarom denken wij altijd in de mogelijkheden van kandidaten en niet in de beperkingen. Heb jij wellicht nog niet de juiste ervaring of achtergrond maar lijkt het je ontzettend gaaf om verschillende commerciële skills te ontwikkelen en de fijne kneepjes van het verkopen onder de knie te krijgen? Reageer dan snel! Wij hebben diverse mogelijkheden voor kandidaten die zowel parttime als fulltime willen werken en voor iedereen die een bijbaan zoekt of juist voor de gedreven en ervaren verkoper die een contract voor onbepaalde tijd wilt verdienen.

Beheers jij bijvoorbeeld de techniek van het acquisitie voeren of ben je in een vorige baan deur-aan-deur verkoper geweest en zou je graag een stapje naar kantoor willen maken? Dan kan WerkTalent er voor zorgen dat er voor jou deuren open gaan bij diverse mooie bedrijven in de regio Breda en omstreken. Ons eigen team bestaat ook uit commerciële mensen die vroeger de wereld van de telefonische verkoop op hun duimpje kende en zich daarna door zijn blijven ontwikkelen.

Wat wij bieden

 • Een marktconform salaris;
 • In veel gevallen een aantrekkelijke bonusregeling;
 • De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen tot accountmanager;
 • Het volgen van cursussen en trainingen;
 • Zelfs vakantiewerk behoort tot de mogelijkheden;
 • Functies in zowel de binnendienst als buitendienst;
 • Ook mogelijkheden bij technische- en bouw bedrijven.

Wat wij vragen

 • MBO werk- en denkniveau
 • Doorzettingsvermogen en een goede dosis enthousiasme;
 • Brabantse gezelligheid en leergierigheid;
 • Het kunnen en willen werken met targets.

Je woont tussen Roosendaal en Tilburg.

Over het bedrijf

Onze klanten zijn over het algemeen bedrijven binnen het MKB waar iedereen elkaar kent en een leuk praatje maakt, sfeer staat hier vaak vooraan! Er wordt meegedacht over jouw ontwikkeling en je bent zeker geen nummertje.

Solliciteren

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en uiteraard een tweede gesprek en wellicht een arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent