Monteur TD

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 3000,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Heb jij jarenlange ervaring als monteur in de technische dienst? Stuur je graag andere aan en beschik je over eigen vervoer? Solliciteer dan snel!

Over de functie

Door jouw jarenlange ervaring weet jij als geen ander hoe een dag er uit ziet van een monteur in de technische dienst. Voor onze opdrachtgever zoeken wij echter iemand die écht weet waar hij/zij over praat. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het gehele machinepark en dat is niet mis! Het bedrijf werkt met veel verschillende machines en daarom is kennis van elektrische aandrijvingen-, besturingen, hydrauliek en pneumatiek van belang. Jij zorgt er samen met je collega voor dat alle machines naar behoren draaien. Mocht een storing zich aandienen dan heb jij deze binnen no time opgelost zodat het werk niet te lang stil ligt. Maar ook preventief onderhoud is van groot belang, hoe beter de machines worden onderhouden hoe beter ze werken natuurlijk! Ook draag jij zorg voor het analyseren van de storingen die voorkomen zodat jij verbeteringen kan aandragen en zodat er in de toekomst nog sneller ingespeeld kan worden op die bepaalde storingen.

Daarnaast vind jij het ook nog eens fantastisch om eventueel reparatie laswerk te doen door middel van een elektrode of Mig apparaat. Jij draait je hand er niet voor om!
Buiten het feit dat jij een kei bent in het oplossen van storingen vind je het ook heel erg leuk om jouw kennis over te dragen aan andere zoals bijvoorbeeld leerling-monteurs en/of externe monteurs. Jaarlijks worden er namelijk externe partijen ingeschakeld voor het grotere onderhoud.

Bij onze opdrachtgever werk je in de dagdienst van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Wat wij bieden

Naast het feit dat je aan een aantal eisen moet voldoen hebben wij jou ook het één en ander te bieden:

• Een salaris tussen de €3000 en €3500 bruto (exclusief toeslagen) op basis van ervaring
• Een ‘vuilwerk’ toeslag van €107 netto per maandag
• Een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband
• Reiskostenvergoeding
• Per jaar 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen

Wat wij vragen

Als ervaren technisch monteur voldoe jij uiteraard aan onderstaande eisen:

• Minimaal een afgeronde MBO 3/4 opleiding in de richting van techniek
• Aantoonbare, langdurige ervaring als monteur TD
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
• Je werkt zelfstandig maar kunt tegelijkertijd (collega) monteurs aansturen
• Je beschikt over eigen vervoer
• Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderneming die oud lood via een raffinageproces verwerkt tot nieuw bladlood. Dit doen zij al meer dan 110 jaar en daarnaast zijn zij in de loop van de jaren innovatiever en milieubewuster geworden. Nadat het oude lood gecontroleerd is wordt het gesmolten en worden er onzuiverheden verwijderd. Het uiteindelijk doel is dat er een blok lood overblijft die gewalst wordt tot een rol van maximaal 240 centimeter breed .Het gemaakte bladlood wordt voor verschillende toepassingen gebruikt zoals het waterdicht maken van afsluitingen van gebouwen of om een boot te voorzien van ballast. Daarnaast wordt lood ook steeds vaker gebruikt om een ‘metal look’ te creëren. Het is tevens onmisbaar op het gebied van stralingstechnieken binnen de medische wereld.

Solliciteren

Ben jij dé technisch monteur die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen inclusief een korte motivatie waarom jij de ideale kandidaat denkt te zijn! Vragen? Bel ons gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent