Operator Tuinbouw

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Wil jij als procesoperator aan de slag? Lees snel verder!

Over de functie

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het goed laten draaien van onze machines en eventuele storingen. Wanneer je kleine storingen niet zelf kan oplossen schakel je onze Technische Dienst in. Dagelijks ben jij bezig met het instellen, bedienen en waar nodig corrigeren van onze machines. Verder zorg je voor een geordende en schone werkplaats.

In onze werkomgeving kan je vies worden. Dit komt doordat de plantpluggen die wij maken uit substraat, grond en water bestaan. Je staat de hele dag op je benen, maar verder is het werk niet fysiek. Doordat onze klanten ons weten te vinden zijn de dagen van 06.00 - 16.00 uur.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan de slag (40 uur) en krijgt vast werk. Qua startsalaris kun je €2100 bruto per maand verwachten. Tevens krijg je na de uitzendperiode een contract bij onze organisatie. Verder komt je terecht in een gezellige werksfeer met enthousiaste collega's.

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega is enthousiast en handig of technisch ingesteld. Tevens ben je fulltime beschikbaar en bereidt om veel uren te maken. Verder beheers je de Nederlandse taal goed.

Over het bedrijf

Onze organisatie houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van plantpluggen voor de glastuinbouw. Wij leveren dit product aan onze afnemers met specifieke wensen af, zodat elke stek, de juiste voedingsmiddelen krijgt om goed te kunnen ontwikkelen.

Ons kantoor met productielocatie bevindt zich in het Westland (in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam) en is ter uitbreiding van ons huidige team op zoek naar een zelfstandige machine operator. Je komt te werken in een omgeving met grond, water en modder, houdt dus rekening met het feit dat schone kleren, niet schoon blijven!

Solliciteren

Beste sollicitant,

Door het Corona virus is het voor sommige bedrijven momenteel niet mogelijk om nieuwe werknemers in te werken.
Hierdoor staan openstaande vacatures ‘on hold’. Dit betekent niet dat jouw sollicitatie niet gewaardeerd wordt, wij ontvangen deze graag nog.
Jouw sollicitatie bespreken wij graag en wij gaan uitgebreid in op jouw, wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Wij vragen jouw begrip hiervoor.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers is bereikbaar via 0174-612690
Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent