Rupskraan machinist

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2100,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Heb jij al een aantal jaren doorgebracht op een rupskraan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Beschik je daarnaast over de benodigde papieren zoals een VCA certificaat en een B rijbewijs? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris van circa €2100-€2300 (38 uur per week) o.b.v. ervaring.

Als ervaren chauffeur op de rupskraan doe je jouw dagelijkse werkzaamheden voornamelijk op het gebied van groenvoorziening en grondverzet. Zo kan je de ene dag bezig met zijn met het graven en/of dichten van sleuven en kun je de andere dag helpen met de diverse andere grondwerkzaamheden. Het is aan jou om je collega’s te ondersteunen die bijvoorbeeld als grondwerker aan de slag zijn en die hulp nodig hebben met de rupskraan. Het is belangrijk dat jij houdt van fysiek werk want je zal niet de hele dag alleen maar in de rupskraan zitten maar hier en daar ook je handen uit de mouwen moeten steken. Daarentegen werk jij wel de hele dag gezellig samen met je collega’s. Samen dragen jullie zorg voor het aanleggen en plaatsen van kabels, leidingen, wegen en rioleringen. Doordat jij daarnaast ook technisch inzicht hebt kun jij zelf aan je machine werken en zorg jij er voor dat deze altijd naar behoren werkt. Zowel in de zomer als in de winter!

De werktijden binnen onze opdrachtgever zijn over het algemeen van 07.00 uur tot 16.00 uur maar het werk wordt uiteraard wel afgerond! Ook als dit betekent dat het 16.00 uur is geweest. Jij hebt daar echter geen problemen mee omdat jij je altijd flexibel opstelt.

Wat wij bieden

Voor de functie als machinist rupskraan kunnen wij jou het volgende bieden:

• Een bruto maandsalaris van circa €2100-€2300 (38 uur per week) o.b.v. ervaring
• Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km)
• Wekelijkse verloning
• Bij gebleken geschiktheid vast werk en in dienst bij onze opdrachtgever
• Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zoeken wij een ervaren rupskraan machinist die:

• Relevante diploma’s en aantoonbare ervaring heeft op de rupskraan
• In het bezit is van een geldig rijbewijs B en een VCA certificaat
• Aantoonbare technische ervaring heeft
• In staat is om tekeningen te lezen en zelfstandig kan werken
• Fulltime beschikbaar is
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van groen en grond. Zij zijn sinds dit jaar overgenomen door een grotere partij binnen de GWW. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud aan (particuliere) tuinen, parken, recreatieterreinen, natuurterreinen, industriegebieden en/of gehele woonwijken, onze opdrachtgever is er gespecialiseerd in. Het is het juiste adres voor alle groen- en grondwerkzaamheden. In de winterperiode verricht men tevens de werkzaamheden wat betreft de gladheidsbestrijding. Het bedrijf voert de werkzaamheden voornamelijk in de regio van Den Haag uit en incidenteel daarbuiten. Bijvoorbeeld in de regio van Westland, Delft, Rotterdam en Leiden.

Solliciteren

Ben jij dé rupskraan machinist die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent