Assistent medewerker kassenbouw

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1670,- tot € 1850,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar je leert vanuit de praktijk? Steek jij ook graag je handen uit je mouwen? Is het voor jou geen probleem om een paar dagen van huis te zijn? Lees dan snel verder

Over de functie

De projecten waar jij komt te werken zijn in het binnen- en buitenland. Je bent dagelijks druk bezig met het repareren, onderhouden en bouwen van kassen. Je start de dag met een kop koffie op locatie. Je zorgt ervoor dat de juiste gereedschappen klaar liggen en ondersteunt je collega’s waar nodig. Jij zorgt ervoor dat dankzij jouw steun de werkzaamheden vloeiend worden uitgevoerd.

Jij leert de kneepjes van het vak van een échte kassenbouwer. Je leert alles over glas zetten, buizen leggen, fundering en staalbouw plaatsen. Je start als assistent medewerker kassenbouw en na een uitdagende meewerkperiode kan jij jezelf uiteindelijk een échte kassenbouwer noemen.

Tijdens je nieuwe uitdaging kom je op verschillende plekken te werken, zowel in het binnen- en buitenland. In het buitenland kom je dan ook aan niks te kort. Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat alles in de puntjes worden geregeld. Maaltijden, drinken en hotelovernachtingen kom je dan ook zeker niet te kort. In je vrije tijd is er ruimte om er gezellig met het team op uit te gaan of tot rust te komen op je hotelkamer met een spannende Netflix serie. 

Kortom een fysieke uitdagende functie waar jij vanuit de praktijk veel gaat leren en veel in teamverband samen bent.

Wat wij bieden

Voor deze uitdagende functie kunnen wij jou het volgende bieden:

 • Een bruto maand salaris van €1670 – 1850 o.b.v. een fulltime dienstverband en ervaring (salaris is exclusief toeslagen)
 • Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een informele en open werksfeer
 • Mogelijkheid tot opleiding(en) en cursus(sen)
 • Royale onkostenvergoeding voor over/buitenland werken.
 • Een gezellige vrijdagmiddag borrel die tot laat door kan gaan
 • Meerdere personeelsfeestjes in het jaar

Wat wij vragen

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Minimaal een MBO diploma in de bouw/techniek heeft of ervaring vanuit de (kassen)bouw heeft
 • In het bezit is van rijbewijs B
 • Van aanpakken weet
 • Geen heimwee heeft tijdens een paar fantastische dagen in het buitenland
 • In het bezit is van een VCA-diploma (of bereid om deze te behalen)
 • Woonachtig is in de omgeving van Den Haag, Westland of Delft
 • Ervaring in de tuinkassenbouw heeft (is mooi meegenomen maar zeker geen harde eis)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gezellig bedrijf waar hard werken niet onbekend is. Zij vinden het erg belangrijk om na een zware werkweek ook te ontspannen onder het genot van een goede borrel. Dagelijks werken zij met een kleine team van circa 8 á 13 medewerkers om verschillende projecten succesvol af te ronden. Er heerst een prettige werksfeer en er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf is sinds kort verhuisd naar een nieuwe locatie omdat ze hierdoor nog meer projecten kunnen uitvoeren.

Solliciteren

Ben jij dé assistent medewerker kassenbouw voor deze vacature? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent