Allround medewerker kwekerij

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Ben jij een échte doener en een spin in het web? Heb jij groene vingers en ga jij net zolang door tot het werk klaar is? Lees dan snel verder!

Over de functie

Bij onze opdrachtgever verschillen jou werkzaamheden per dag en seizoen. Je komt te werken als allround medewerker bij een echte paprika specialist. De werkzaamheden voor jouw functie zijn verdeelt over de kas en verwerkingshal, jij bent hier dan ook allround inzetbaar.

De piekperiode is in het voorjaar en zomer. In de piekperiode werk je tot de werkzaamheden daadwerkelijk echt af zijn. Er wordt gemiddeld in deze periode 50+ uur per week gewerkt in teamverband. In de kas ben jij dagelijks druk bezig met het ondersteunen van de verschillende processen binnen de paprikakwekerij. Je houdt toezicht en belangrijker nog; je werkt mee in het oogsten van de paprika’s en het toppen en draaien van de paprika planten in de kas. In de verwerkingshal sorteer jij de net geoogste paprika’s en houdt je kwaliteitscontroles. De paprika’s worden hierna secuur verpakt en klaar gezet om naar hun nieuwe eigenaar te gaan. Jij ondersteunt de teamleider en zorgt er voor dat de verschillende processen op de juiste manier verlopen en valt in waar nodig.

In de herfst en winter periode is de druk van de ketel, dit houdt in dat je ruimte krijgt om je hard gewerkte overuren op te nemen. Tijdens deze seizoenen wordt er echter wel gewerkt aan de voorbereiding van het nieuwe oogstseizoen. Daarom betreft dit een functie waarbij wij iemand zoeken die beschikt over een echte 'hands on' mentaliteit.

Wat wij bieden

Voor deze uitdagende functie kunnen wij jou het volgende bieden:

  • Een salaris van circa  €1800 tot €2200 bruto per maand op basis van ervaring
  • Een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een uitdaging waar je de kneepjes van het vak leert vanuit de praktijk
  • Een hypermoderne werklocatie in Hoek van Holland
  • De lekkerste (biologische) paprika’s van Nederland

Wat wij vragen

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar iemand die:

  • Een afgeronde agrarische opleiding heeft op MBO niveau of voldoende ervaring heeft opgedaan in de AGF
  • In het bezit is van rijbewijs B en eigen vervoer (bij voorkeur een auto)
  • Een echte uitvoerder is, die beschikt over de mentaliteit: ‘stilstaan is achteruit gaan’
  • Een vlotte babbel in het Nederlands en Engels heeft
  • Woonachtig is in de omgeving van Den Haag/Rotterdam/Westland

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echte paprika specialist. Ondertussen is de vijfde generatie in het familie bedrijf actief om het bedrijf nog succesvoller te maken. Elke dag zet het team van 359 medewerkers, op zes verschillende locaties, zich in om de productie van de paprika’s zo efficiënt en duurzaam mogelijk te laten verlopen. Innovatie op het gebied van energiemanagement, logistiek en verwerking voeren bij deze organisatie de boventoon. Elke keuze is gebaseerd op strategie en toekomstperspectief.

Solliciteren

Ben jij dé allround medewerker kwekerij voor deze vacature? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent